Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BUGÜN GİT, YARIN GEL" !

BUGÃœN GÄ°T, YARIN GEL" !

Ereğli Halk Eğitim Merkezine yönelik şikayet


What Sapp ihbar hattına EreÄŸli Halk EÄŸitim Merkezine yönelik olarak gelen ÅŸikâyet, Bu kadarına pes” dedirtti.

 Ä°ddiaya göre Halk EÄŸitim Merkezini saat 15.00’de arayan vatandaÅŸ, “ Açık Lise Kitapları geldi mi” sorusuna "Evet" yanıtını alınca Halk EÄŸitim Merkezine gitti.

Ä°lgili birime müracaat eden vatandaÅŸ görevlinin “Saat 3.00’den sonra kitap dağıtamıyoruz, yarın gelin “ cevabı alınca ÅŸok oldu.

VatandaÅŸ, “ Ben ÅŸehrin bir ucundan geldim, mesainin bitmesine 2 saat var.” dediÄŸinde de, “Yazı geldi emir öyle, zaten kitapları dağıtan hizmetlimiz de bur da deÄŸil, yapabileceÄŸimiz bir ÅŸey yok.” cevabı aldı.

What Sapp ihbar hattına gelen ifadeler şöyle ;

Bugün açık liseye giden oÄŸlumun kitapları için saat 15.00 gibi Halk EÄŸitim Merkezini aradım, telefondaki görevli, “Geldi alabilirsiniz" deyince iki araç kullanarak, ÅŸehrin diÄŸer ucundan Halk EÄŸitim Merkezine gittim.

Ä°lgili birime müracaat ettiÄŸimde görevli “Saat 3.00’den sonra kitap dağıtamıyoruz, yarın gelin “ dedi. “ Ben ÅŸehrin bir ucundan geldim, mesainin bitmesine 2 saat var.” desemde , “Yazı geldi ,emir öyle, zaten kitapları dağıtan hizmetlimiz de bur da deÄŸil, yapabileceÄŸim bir ÅŸey yok.” cevabı aldım. Yazık günah ne yazısı ne emri bu. Halk EÄŸitim Merkezi mi, Halk Eziyet Merkezi mi ?

Ben bu durumu yaşadım, kim bilir kaç kişi geri döndü ?

Kaymakamımız Mehmet Yapıcı , “VatandaÅŸa yardımcı olun." diyor, bunlar 3’de gelene yarın gel diyor.”ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın17
gülücük1
hayran1
şaşkın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ä°brahim demirci

12 Ekim 2022 - 15:04

Vatandaşın işini yokuşa süren bu tarz memurları Allah ıslah eylesin.

Emin Danışmaz

12 Ekim 2022 - 11:43

Her kim ise gerekli soruşturma açılmalıdır.Hizmetli yok demiş zat sende insanlikta yok mu dirnye ben soruyorum o kitapları versen pulların mi dökülürdü?

Yorum Yazın

Canlı Radyo