14 o C Kdz. Ereğli

BUGÜN DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 3 ay 5 gün 41 dakika önce 833

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de Dünya Gümrük Günü dolayısıyla tören gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı’ndaki törende çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.
Ereğli Gümrük Müdürlüğünde görevli memur Esra Keklik, bugüne değin 9’uncusu kutlanan törende yaptığı konuşmada, Dünya Gümrük Günü’nün tarihçesini anlattığı sözlerini ardından şunları kaydetti:
Türkiye’mizin oluşumunda rekabeti, girişimciliği ve ekonomik büyümeyi teşvik eden yenilikçi yaklaşım ve uygulamalarıyla bölgesel katkı sağlayabilecek, ülkemizi dünyada ekonomik marka/değer haline getirebilecek etkin üretim bölgelerinde biride Ereğli bölgemizdir.
Karadeniz Ereğli Gümrük Müdürlüğü olarak sanayinin etkin olduğu bölgemizde, dış ticaretin değişimine paralel, sürekli kendini geliştiren şeffaf ve hesap verilebilir yönetim anlayışı ile etkin bir gümrük hizmeti sunmayı amaç edinmekle birlikte görev yaptığımız iç ve dış paydaşlarımızla, ticaretin kolaylaştırılması, proaktif yaklaşımla Bakanlığımız yeni stratejik vizyonu olan ‘Türkiye’yi Dünyada Hızlı ve Kolay Ticarete Güven Kapısı’ haline getirmek üzere, yasal ticareti mümkün olduğunca kolaylaştırmak, yasa dışı ticareti en modern yaklaşımlara engelleyerek ekonomik kalkınmada güvenli bir iş ortamı oluşturmak amacıyla gelişime açık insan odaklı, güven esaslı ve çevreye saygılı olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz.
Bu bağlamda vatandaşlarımız bize Türkiye’nin her yerinde Kaçakçılık ihbarları için ALO 136 Gümrük Muhafaza ihbar hattından ulaşabileceklerdir. Müdürlüğümüzdeki tüm mesai arkadaşlarımla üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız.”

Törene Ereğli Gümrük Müdürü Arif Kemal Eyüboğlu, Müdür Yardımcısı Osman Demirkol ve Gümrük acenteleri katıldı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 7 saat 24 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 8 saat 36 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 2 saat 41 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 2 saat 15 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 23 saat 54 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 20 saat 30 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 6 saat 58 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 4 saat 37 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
3 gün 46 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 5 saat 44 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !