Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BUDA SİZİN HİZMET AŞKINIZ !.

BUDA SÄ°ZÄ°N HÄ°ZMET AÅžKINIZ !.

Adı


Yaklaşık iki ay önce ulaşıma açılan Ereğli-Çaylıoğlu arası karayolunda oluşan derin çukurlar araç sürücülerinin tepkisine neden oluyor.

GeçtiÄŸimiz yıl Kasım ayında tamamlanarak ulaşıma açılan EreÄŸli-Devrek arası karayolunun  Ã‡aylıoÄŸlu’na kadar olan kısmında  dökülen asfalt iki ayda bozuldu yolda  yer yer derin çukurlar oluÅŸtu.Yolun bazı bölümlerinde müteahhit firmanın çalışmaları yarım bıraktığı güzergâhın  Ova Köyü giriÅŸi, Ramazanlı Köyü’ne baÄŸlı ZoroÄŸlu Mahallesi’ne geçiÅŸ için yapılan köprünün altı ve ÇaylıoÄŸlu’na giriÅŸ kısımları yarım bırakıldı.

 Yaklaşık 10 kilometrelik yol güzergahında 2 ay önce dökülen asfaltın bir çok bölümü  bozuldu. Duruma tepki gösteren araç sürücüleri “Ä°ki ay önce ulaşıma açılan yol ÅŸimdi kullanılamaz hale geldi. Yetkililerin bu yolu gelip incelemesini istiyoruz. Ãœzücü bir olay yaÅŸanmadan bu yol üzerinde mutlaka önlem alınmalı. Çünkü yol güzergahında derin uçurumlar var. Hem karayollarının hemde özel idarenin güzergahta yapması gereken çalışmalar var” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın6
gülücük2
hayran1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo