açık 13 o C Kdz. Ereğli

BU SAATTEN SONRA GÜLÜÇ’E “YAPICI” YAKIŞIR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

BU SAATTEN SONRA GÜLÜÇ’E “YAPICI” YAKIŞIR

Siyaset 6 yıl 6 ay 1 gün 17 saat 57 dakika önce 4225

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın AK Parti’ye geçmesiyle CHP’de hareketlilik yaşanmaya başladı.
Beldede ‘güçlü’ konumdaki CHP’de, 31 Mart Mahalli seçimlerinde partinin önceki seçimde Demirtaş ile ön seçime giren Burak Emrah Yapıcı’nın ismi gündeme geldi.
Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 2014 seçimlerinde Gülüç Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yapıcı’nın, aday gösterilmemesine rağmen partisi ile diyaloğunu kesmemesi ve seçim süresince aktif çalışması, bu dönem isminin gündeme gelmesinde önemli etken olarak gösteriliyor.
YAPICI ÖNEMLİ İSİM
Parti kaynakları, yaşının genç olmasını yanı sıra birikimi ve belde ile ilgili geçmişinin ‘tercih edilen isim’ konumuna getirilen Burak Emrah Yapıcı’nın, beldedeki hizmet ve çalışmaları daha da üst sınırlara taşıyabilecek konumda olduğunu savunuyorlar.
HER KESİMDEN OY ALABİLİR
Burak Emrah Yapıcı’nın, Gülüç’ten belediye başkan adayı olması halinde, beldedeki her kesimde oy alabileceğini de ifade eden siyasi kulisler, “sosyal demokrat yapısının yanı sıra yerel ve bölgesel alanda bilinen bir isim. Sosyal yönüyle de çevreden oy oranını artırır” görüşü konuşuluyor.

EN ÇOK OKUNAN

img 1 gün 14 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; 1 ÖLÜ !
img 5 gün 23 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DEKİ EVİNDE KENDİNİ ASTI !
2 gün 22 saat 12 dakika önce HATAY'DAN KDZ.EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 12 saat 48 dakika önce EREĞLİLİ DOKTOR KALP KRİZİ GEÇİRDİ !
2 gün 7 saat 52 dakika önce ERDEMİR CADDESİNDE FECİ KAZA !
3 gün 13 saat 37 dakika önce POTBAŞI KAVŞAĞINDA KAZA !
7 gün 4 saat 7 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA !
22 saat 44 dakika önce EREĞLİ'DE ÇAYA ZAM GELDİ !
6 gün 15 saat 32 dakika önce 3. KEZ MECLİS GÜNDEMİNDE !
6 gün 12 saat 13 dakika önce EREĞLİ'DE ALATURKA GECESİ