Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU ÖDÜL GURUR VERİCİ

BU ÖDÜL GURUR VERİCİ

Yönetim Kurulu BaÅŸkanlığını Radyomuz Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ’un yaptığı BozkuÅŸlar Åžirketler Grubu, kurumlar vergisinde Zonguldak 6.sı oldu.                             

Zonguldak’ta 2014 yılı vergi rekortmenleri ödüllendirildi. 27’ncısı düzenlenen “Vergi Haftası” kapsamında il genelinde 2014 yılında en çok gelir ve kurumlar vergisi beyan eden mükellefler için düzenlenen törende, Kurumlar vergisinde Zonguldak 6.sı olan BozkuÅŸlar Åžirketler Grubu adına teÅŸekkür belgesini, Åžirket Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ aldı. BozkuÅŸ’a teÅŸekkür belgesini Zonguldak Serbest ve Mali Müşavirler Odası BaÅŸkanı Polat Sezgün takdim etti.

Åžirketin inÅŸaat, hafriyat, lojistik akaryakıt ve medya alanlarında hizmet verdiÄŸini söyleyen BozkuÅŸlar Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, “Aldığımız bu ödül gurur verici. Tüm yorgunluÄŸumuzu aldı. Bizler, bizimle iÅŸ yapan insanlara da kazandırırken,  devletimizi de unutmadık, vergimizi yatırdık ve sonuçta bu ödüle layık görüldük. BozkuÅŸlar Åžirketler Grubu bu güne kadar olduÄŸu gibi bundan sonrada düzgün, disiplinli ve dürüst bir ÅŸekilde çalışmaya devam edecek.  Vergi Haftasını kutluyorum.” dedi.

Bu arada Yönetim Kurulu BaÅŸkanlığını Hasan Akyüz’ün yaptığı Has- Er ÅŸirketi de aynı kategoride de EreÄŸli 4. sü oldu.

 

Görüntü: Pusula TV

BU ÖDÜL GURUR VERİCİ

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo