Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU MESAJ, GÖZLERİNİZİ YAŞARTACAK!

BU MESAJ, GÖZLERİNİZİ YAŞARTACAK!

DemiÅŸtik bu kampanyada zengini-fakiri yok… Ä°ÅŸadamı-siyasetçisi, kadını-erkeÄŸi yok… DemiÅŸtik ki bu kampanyada sevgi ve birliktelik var diye… ÇaÄŸrıda bulunmuÅŸtuk “haydi EreÄŸli, sende karınca-kararınca gel” diye… Kampanya öyle bir kiÅŸiden destek geldi ki, gözlerin yaÅŸaracak… EreÄŸli de bu inanç olduktan sonra, “Belediyespor” 3. Lig’e çıkacak…


Bölgesel Amatör Lig’in ÅŸampiyonluk yolundaki favori takım Karadeniz EreÄŸli Belediyespor yararına baÅŸlatılan kampanya ilgi, artarak sürüyor.  
6 bin 767 lira bağışta bulunarak kampanyaya sahip çıkan ilk isim olan ilçenin Belediye BaÅŸkanı aynı zamanda Karadeniz EreÄŸli Belediyespor BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, toplumun her kesimine seslendi, “EreÄŸli, takımına destek ol” dedi.

Ãœnlü futbolcular… Spor yazarları…
EreÄŸli sevdalısı olduklarını her fırsatta dile getiren eski milli futbolcular Yusuf ÅžimÅŸek, Ãœmit Karan ve Fatih Akyel ile TRT Spor Yorumcusu Serkan Reçber de çaÄŸrıya yanıt verdiler. Bu isimlerin her biri 667 lira bağışlayarak kampanyada ’bizde varız’ dediler.

Asker mesaj yolladı: Maaşımı alınca!..
Kampanya süresince duygu dolu anlarda yaÅŸandı. Eflatun ve Beyaz renklere sahip takımın 3. Lig’e çıkmasını arzu edenlerden biride asker Tunahan Karakaya oldu. Kampanyadan vatani görevini yaptığı sırada öğrenen Karakaya, maaşını aldığında bağışta bulunacağını bildirdi. Tunahan Karakaya, yazdığı mesajında, ÅŸunları kaydetti:
“Reis. Kampanya ne zamana kadar sürecek. Ben askerim, ayın 10’undan maaşım yatacak. Ä°nÅŸallah o zaman bağış yapacağım.”  

-HATIRLATMA-          
’Haydi Kdz. EreÄŸli takımına destek ol. 67 lira ile ÅŸampiyonluÄŸa ortak ol’ parolası ve “Kampanya 67” sloganı ile baÅŸlatılan kampanya bağışta bulunmak isteyenler için:
Kdz. EreÄŸli Belediyespor adıyla Halk Bankası Kdz. EreÄŸli Åžubesi’ndeki hesap numarasına (IBAN TR97 0001 2009 8070 0012 1000 23) destek olunabiliyor.
Öte yandan, Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, kampanyaya destek verenleri her gün sosyal medya hesabından duyuracak. Ayrıca her Cuma akşamı sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak canlı yayında yapılacak çekiliş ile kampanyaya destek veren bir taraftar iç saha maç haftasında takımla birlikte maç kahvaltısı yapıp, kafile ile stada gelme ödülü kazanacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo