Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU MEMLEKETİN SAHİBİ YOK MU ?

BU MEMLEKETÄ°N SAHÄ°BÄ° YOK MU ?

Ereğli`den Zonguldak`a KPSS sınavı için giden 20 aday yollarda perişan olup sınava geç kaldı.


EreÄŸli’den Zonguldak’ta yapılan KPSS sınavına yetiÅŸmek isteyen vatandaÅŸların bir kısmı EreÄŸli Zonguldak yolunda devam eden yol çalışmaları nedeniyle sınava yetiÅŸemedi.

Yetişenlerde sınava , yetişememe ihtimaline karşı yaşadığı stresle girdi.

EreÄŸli’den sınava gidenler 45 dakikalık yolu bir çok noktada yolun tek ÅŸeride düşmesi ve Kozlu giriÅŸindeki alt yapı çalışmaları nedeniyle yaÅŸanan yoÄŸunluk yüzünden 2  buçuk saatte aÅŸabildi.

EreÄŸli’den yaklaşık 20 adayın yol çalışmaları ve trafik sıkışıklığı nedeniyle geç kaldığı için salona alınmadığı öğrenildi.

What saap ihbar hattımıza ulaÅŸan bir veli, “Bu çocuklar 2 yıldır uÄŸraşıyorlar ama bu memleket için uÄŸraÅŸan yok. Bu memleketin sahibi yok mu ? Herkes  kendi derdinde. Bu sınavı EreÄŸli’ye alamayanlar ve bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun, yuh olsun.  Kandilli tepesinden beri yol tek ÅŸerit. Yazık günah .” diye isyan etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın23
üzgün7
gülücük6
şaşkın2
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat Göncü

07 Eylül 2020 - 17:56

Ordu valisine alkış. Ordu daki yol mağduriyetini gidermiş sağolsun. Böyle hak yemeyen helal süt emmişlerde kalmış şükürki.

mehmet yılmaz

07 Eylül 2020 - 00:02

zonguldak yolunda devrek yolunda bol bol poz verenler resme baksın utansın diyecemde nerdeeee..bazı siyasiler sırf algıyla ağızlarının güzel laf yapmasıyla ereğlinin senelerini çaldılar resmen ama icraata gelince ortada yoktular.yakın çevresini hemşehrilerini oraya buraya işe yerleştirmekten başka hiçbirşey yapmadılar..düşününki bir iktidar partisi mensubu kendi partisinin belediye reisiyle 5 sene boyunca didişirken onu aday yaptırmamak için ankaralardan çıkmazken yeni gelen chp li başkanla her günü nerdeyse beraber ben bu işten hiçbirşey anlamadım.inşallah yeni koltuklara oturanlar böyle yapmaz ne diyim..

Murat Göncü

06 Eylül 2020 - 22:23

Bizde aynı şekilde yapılamayan yol yüzünden sınava yetişemedik. Yalandan atıp tutmasınlar şu kadar km yol yaptık diye.Haram zıkkım olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo