Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU MAÇ KAÇMAZ !

BU MAÇ KAÇMAZ !

Ereğli Belediyespor`da Silivri maçı için geri sayım başladı.İşte tüm ihtimaller.


BAL Ligi 7.bölge 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz.Ereğli Belediyespor, 27 Mart Pazar günü sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Eflatun beyazlılar 29 puanla zirveyi paylaştığı İstanbul temsilcisi Silivrispor’u saat 14.00’de Şehit Vefa Karakurdu Satdı’nda konuk edecek.

Eflatun beyazlılar sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-1 mağlup olduğu rakibini mağlup etmesi halinde hem puan, hem de psikolojik üstünlüğü ele geçirecek.

Ereğli Belediyespor’un maçı farkı kazanması da önemli. 2 farklı galibiyetle sezon sonu olası puan eşitliği durumunda ikili averajı eşitleyecek olan eflatun beyazlılar, 3 farklı galibiyet halinde ikili averajı da ele geçirecek. Ereğli maçı 2 farklı kazanır ikili averaj eşitlenirse, sezon sonu Ereğli ve Silivri'nin puanlarının eşit olması halinde iki takım grup şampiyonunu belirlemek için tarafsız sahada bir maç daha oynayacak ve kazanan grubu lider bitirecek.

Bu karşılaşma sonrası  hafta içinde Beyköy deplasmanında erteleme maçı oynayacak Ereğli sezonu Maltepe deplasmanında bitirecek. Ereğli son hafta (BAY). Silivri ise Ereğli maçından sonra  hafta içi Maltepe’yi erteleme maçında sahasında konuk ettikten sonra, yine sahasında Çilimli ile oynayacak ve Ereğli’nin Bay olduğu son hafta,sezonu Kilimli deplasmanında tamamlayacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo