14 o C Kdz. Ereğli

BU KONSERE ‘KULAK VERİN’! ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ANLAMI VAR Kİ!..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Müzik & Kültür Sanat 5 yıl 4 ay 24 gün 5 saat 6 dakika önce 1920

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, geliri hasta olan bir çocuğun tedavisinde kullanılmak üzere konser düzenlendiğini bildirildi.
İlçedeki Lal Sanat Kültür ve Sanat Merkezi Kurucusu Ersin Fidan, Ereğli FM’e açıklamasında, ‘Adım Adım Anadolu’ adını verdikleri türkü gecesinin sahneleneceğini belirtti. Bu konser ile beşinci kez dinleyenlerin karşısına çıkacaklarını ifade eden Fidan, “3 aydır aralıksız bu konsere hazırlanıyoruz. Ekibimizde aralarında doktor, öğretmen, işçi ve öğrencilerin bulunduğu 30 amatör sanatçı bulunuyor. Etkinliğimize sanatseverleri ve dostlarımızı bekliyoruz” dedi.
ÇOK ÖZEL BİR SÜRPRİZ!.
Aynı zamanda koro şefi de olan Ersin Fidan, konsere katılanlara konser sonunda özel bir açıklamada bulunacağına da dile getirerek, “bu konserin şovdan öte çok önemli bir anlamı daha var. Konser gelirimiz, hasta olan bir çocuğun tedavisinde kullanılacak. Konunun ne olduğunu ise konserin son bölümünde aktaracağız. Konserimize gelerek lütfen destek olun” diye konuştu.
Ersin ayrıca konserin 15 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Tatoğlu Kültür Merkezi’nde dinlettirileceğini sözlerine ekledi. Bilet temini konusunda ise detaylı bilgi almak isteyenlerin 0532 165 23 85 numaralı telefonu arayabileceklerini kaydetti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 7 saat 13 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 25 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 5 saat 26 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 19 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 1 saat 53 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 54 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 6 saat 47 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 1 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 15 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 4 saat 20 dakika önce KAZA ; 2 YARALI