Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU KONSERE ‘KULAK VERİN’! ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ANLAMI VAR Kİ!..

BU KONSERE ‘KULAK VERİN’! ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ANLAMI VAR Kİ!..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, geliri hasta olan bir çocuÄŸun tedavisinde kullanılmak üzere konser düzenlendiÄŸini bildirildi.
Ä°lçedeki Lal Sanat Kültür ve Sanat Merkezi Kurucusu Ersin Fidan, EreÄŸli FM’e açıklamasında, ‘Adım Adım Anadolu’ adını verdikleri türkü gecesinin sahneleneceÄŸini belirtti. Bu konser ile beÅŸinci kez dinleyenlerin karşısına çıkacaklarını ifade eden Fidan, “3 aydır aralıksız bu konsere hazırlanıyoruz. Ekibimizde aralarında doktor, öğretmen, işçi ve öğrencilerin bulunduÄŸu 30 amatör sanatçı bulunuyor. EtkinliÄŸimize sanatseverleri ve dostlarımızı bekliyoruz” dedi.
ÇOK ÖZEL BİR SÜRPRİZ!.
Aynı zamanda koro ÅŸefi de olan Ersin Fidan, konsere katılanlara konser sonunda özel bir açıklamada bulunacağına da dile getirerek, “bu konserin ÅŸovdan öte çok önemli bir anlamı daha var. Konser gelirimiz, hasta olan bir çocuÄŸun tedavisinde kullanılacak. Konunun ne olduÄŸunu ise konserin son bölümünde aktaracağız. Konserimize gelerek lütfen destek olun” diye konuÅŸtu.
Ersin ayrıca konserin 15 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da TatoÄŸlu Kültür Merkezi’nde dinlettirileceÄŸini sözlerine ekledi. Bilet temini konusunda ise detaylı bilgi almak isteyenlerin 0532 165 23 85 numaralı telefonu arayabileceklerini kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
gülücük5
üzgün2
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
güray yavuz

10 Aralık 2018 - 14:21

Gönüllerde taht,hoş sada bırakacak sazlı sözlü Anadolu ezgilerini ahenkli bir sunumla yaşayacağız.

Veysel SAKARYA

10 Aralık 2018 - 14:06

Bu ekibin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum ve duyarlı tüm ereğli halkını konserimize bekliyoruz...

Yorum Yazın

Canlı Radyo