Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bu kafeye gelen sadece kitap okuyor

Bu kafeye gelen sadece kitap okuyor

Zonguldak’ta yaÅŸayan giriÅŸimci Özlem Ä°nam, yaklaşık bir yıl önce hayata geçirdiÄŸi projesiyle kitapseverlerin ilgi odağı oldu.


Kütüphane kafe adını verdiÄŸi mekanını kitapla dolduran iÅŸyeri sahibi, müşterilerinden de büyük ilgi görüyor. 
Bahçelievler Mahallesi’nde “Kütüphane Kafe” adını verdiÄŸi kafenin iÅŸletmecisi Özlem Ä°nam yaklaşık bir yıl önce projesini hayata geçirdi. Çok sayıda kitabı kitaplık ÅŸeklinde dizayn ettiÄŸi raflarda sergileyen genç giriÅŸimci, kitapseverlerin ilgi odağı oldu.
Kafenin özellikle akşam saatlerinde büyük ilgi gördüğünü ifade eden girişimci, işlettiği kafe ile kentte bir ilki gerçekleştirdiğini ifade etti. Kafeye gelen müşterilerinin kitap okuyarak vakit geçiriyor.

Kentte bir ilki gerçekleştirdi
Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Yardımcı Doç. Dr. Latife Utaç Akhan da kafenin kentte bir ilk olduÄŸuna dikkat çekerek şöyle dedi:
"Ben Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Bu ÅŸehre öğrenciler yeni geldiÄŸi zaman acaba bu ÅŸehirde ne yapabiliriz diye soruyorlar. Ben de öğrencilere sinema, tiyatroya gitmelerini söylüyorum. Kitap okumalarını söylüyorum. Bu baÄŸlamda da böyle bir kafenin olması Zonguldak’ta olması ve üniversiteye yakın bir yerde olması oldukça katkı saÄŸlıyor. Aynı zamanda öğrenciler burada kitap takası yapabiliyorlar. Sıcak hoÅŸ bir mekanda kahvelerini, çaylarını yudumlayarak bir sohbet ortamı oluÅŸturabiliyorlar. Zonguldak için çok güzel bir mekan olduÄŸunu düşünüyorum. Böyle bir kitap kafe her ÅŸehrimizde bulunmuyor."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo