Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU KAÇINCI PATLAMA ?

BU KAÇINCI PATLAMA ?

Ereğli`de yaz yağmuru yağdı, 3mahallede giden elektrikler 2 buçuk saat sonra geldi.


Ereğli Ocak ayındaki kar yağışında yaşanan elektrik kesintilerini tam unutacakken (!) bu akşam yine aynı sorun yaşandı.İftar vaktinde oruç açan vatandaşlar daha çorbalarını içmişken büyük bir gürültü ile patlayan trafo nedeniyle Akarca, Murtaza ve Süleymanlar  mahallelerinin büyük bir bölümünü  içine alan bölgelerde elektrikler kesildi.

Üstelik kesintiye neden olan,  her yağmurda, yağmur olmasa da neredeyse ayda bir patlayan trafo nedeniyle yaşandı.

Mahalle sakinleri iftarlarını mum ışığında yaparken, elektirkler iki buçuk saat sonra geldi.Çok sayıda vatandaş Enerji-Sa ya isyan etti.

Sosyal medya da , "Enerji- Sa  mum ışığında iftar yaptırdın, Derbi izleyemedik, Kadir Gecesi ibadetini karanlıkya  yapacağız, yazıklar olsun.  Bu mübarek gecede olana bak, dışarda kar mı yağıyor. Hadi gitti, 2 saat oldu kardeşim bu rezillik nedir." gibi yorumlar dikkat çekti.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
kızgın4
gülücük3
şaşkın1
üzgün1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kemal yener

09 Mayıs 2021 - 00:05

Ne zaman bir damla yağmur düşse hep aynı yerin elektriği gidiyor. Yazıklar olsun. Kaymakam garibana ceza yazacağına bu sorunlarla ilgilensin. Neden hep aynı mahalle ve sokakların elektriği gidiyor? 10 metre mesafedeki evlerin hiç gitmiyor bizim gidiyor hep neden? iki damla yağmurla baş edemeyenler okuma ve dağıtım bedeli ile yaptıkları vurgun yanında rezil oluyorlar.

Yorum Yazın

Canlı Radyo