Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU KAÇINCI PATLAMA ?

BU KAÇINCI PATLAMA ?

Ereğli`de gece yarısı trafo patladı, bir evde yangın çıktı. Yaşlı adam dumandan zehirlendi.


EreÄŸli’de Kadı Tarlası Salı Pazarı bölgesinde gece 01.30’da trafo patladı, elektrikler kesildi. Aynı anda bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen 70 yaşındaki yaÅŸlı adam hastaneye kaldırıldı.

 

Olay ilçeye baÄŸlı Süleymanlar Mahallesi Necati Ertan Caddesi Balcı-1 apartmanında meydana geldi. Ä°ddiaya göre mahalleyi besleyen elektrik trafosunun patlaması sonrasında Necati Kale’nin (70) yaÅŸadığı evin mutfağında yangın çıktı.

Yangını fark eden Necati Kale dumanların içinden son anda kendisini evden dışarıya attı. Yardım istediÄŸi komÅŸularının haber verdiÄŸi saÄŸlık ekipleri Kale’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. Olay yerine gelen Ä°tfaiye ekipleri yangını yaptıkları müdahale ile söndürerek soÄŸutma çalışmasını gerçekleÅŸtirdi.

Apartman sakinleri kendi aralarında yaptıkları konuÅŸma da Necati Kale’nin yangın sırasında evden çıkarak üst kattaki komÅŸusunun yanına çıktığını ve komÅŸusunun da itfaiye ve saÄŸlık ekiplerine haber verdiÄŸini ifade ettiler.

Soğutma çalışmasının tamamlanması ve tutanağın hazırlanmasının ardından ekipler olay yerinden ayrıldı.

Ä°KÄ° SAAT KIRKBEÅž DAKÄ°KA KESÄ°NTÄ° !.

Trafodaki patlama nedeniyle Kadı Tarlası karanlığa büründü. 01.30’daki patlama sonrası yaÅŸanan elektrik kesintisi 2 saat 45 dakika sürdü. Bölgeye elektrik ancak 04.15’de verilebildi.Çevre sakinleri aynı trafoda sürekli patlamalar yaÅŸandığını belirterek yaÅŸanan olaya tepkisini "Bu kaçıncı patlama" sözleri ile dile getirdi. 

 

 

BU KAÇINCI PATLAMA ?

Ereğli`de gece yarısı trafo patladı, bir evde yangın çıktı. Yaşlı adam dumandan zehirlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük3
üzgün3
şaşkın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Can bey

12 Ocak 2021 - 03:10

1 senedir burada oturuyorum, ulkede farkli yerlerde oturdum tasrasina kdr, ne elektrik ne internet bu kadar kotusunu gormedim. Bgn sabah yine saatlerce elektrik kesikti saat 12 de geldi. Internet hala yok 1gun oldu. Ve az once yine elektrik gitti, umarim kimsenin evi yanmaz.

Kadı tarlası sakini

11 Ocak 2021 - 21:25

Kadı tarlasında süper marketlerin hemen yanında bulunan bu trafo bir gün onlarca kişinin hayatına mal olacak. 2 yılda 8 kere patladı. İnsanların topluca ölmesi mi bekleniyor acaba

Yorum Yazın

Canlı Radyo