Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU İSMİ DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ !

BU İSMİ DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ !

Ereğli FM jıngle nın bestecisi ve aranjörü Ereğli FM`e konuk oldu.


Son dönemde son kez, gecelere dal, düşlerimde kal, bu kez özledim ve dans et isimli ÅŸarkıları ile kulakların pasını silen Vüzera (Hasan Aktürk)  EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Alem programının konuÄŸu oldu.

EreÄŸli FM jıngle nın bestecisi ve aranjörü, Mustafa Ceceli ve Ziynet Sali’nin söylediÄŸi "İçime atıyorum" adlı ÅŸarkı baÅŸta olmak üzere bir çok ünlü ismin seslendirdiÄŸi ÅŸarkıların  söz yazarı olan Vüzera  “2011 yılında amatör olarak kurduÄŸum kendi stüdyomda baÅŸladığım müzik yolculuÄŸu benim yaÅŸam kaynağım. ”dedi.

Kendini hiçbir zaman tek tarz üzerine sınırlamadığını ve ne yaparsa yapsın içinde alaturka naÄŸmelerin olmasını önemsediÄŸini söyleyen Vüzera, “ İçime atıyorum ÅŸarkısını yazdığım süreçte herhangi bir müzik ÅŸirketine baÄŸlı deÄŸildim. Åžarkıyı sattıktan sonra dikkat çektim. Özdemir Müzik’le tanıştım. Farklı müzik ÅŸirketlerinden tekliflerde oldu. Ama Yıldız Tilbe’nin de müzik ÅŸirketi denince, Yıldız Tilbe ordaysa tamamdır dedim.” ifadelerini kullandı.

Vüzera Arzu Tekin’in “ Yıldız Tilbe ile bir düet süper olur” sözüne karşın “Ä°nÅŸallah Yıldız hanımla birlikte bir düet olacak. Ayrıca Yıldız Tilbe içinde bir ÅŸarkı yazdım, ÅŸartlar oluÅŸunca oda olacak inÅŸallah. Bir ÅŸarkımın klibini de Kdz.EreÄŸli’de çekmek istiyorum.” dedi.

Ä°ÅžTE VÃœZARANIN SÖZ VE MÃœZİĞİNÄ° YAPTIÄžI VE GÖKÇE Ä°LE BÄ°RLÄ°KTE SÖYLEDİĞİ “BU KEZ ÖZLEDÄ°M ÅžARKISININ KLÄ°BÄ°

 

BU İSMİ DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ !

Ereğli FM jıngle nın bestecisi ve aranjörü Ereğli FM`e konuk oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo