Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU İŞİN ŞAKASI MI OLUR ?

BU İŞİN ŞAKASI MI OLUR ?

Sosyal medya hesabında paylaşım yaptı, gözaltına alındı.


İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, az önce yaptığı açıklamada, sosyal medya da yaptığı paylaşımla hak arasında korku ve panik yaratan kişinin göz altına alındığını açıkladı.

Gözaltına alınan kiÅŸinin, sosyal medya hesabından EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde bir kiÅŸinin Corona Virüsten öldüğü yönünde bilgi paylaÅŸtığı iddia edildi. EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, ÅŸu açıklamayı yaptı: "Türk Ceza Kanununun 213. Maddesi var, ‘Halk arasında korku ve panik yaratmak’ diye bir madde var. Biz arkadaşımız ile ilgili Emniyet olarak ve Cumhuriyet Savcılığı olarak iÅŸlem baÅŸlatıldı' dedi. ÇorumluoÄŸlu'nun açıklaması ÅŸu ÅŸekilde: 'Bir konuyu sizinle burada paylaÅŸmak isterim. Dün Devlet Hastanesinde bir vefat olduÄŸu ve karantinaya alındığı gibi sosyal medya üzerinden bir haber yapıldı. Böyle bir ÅŸeyin gerçeklik payı yok. Zaten böyle bir ÅŸey olsa siz de görürsünüz hissedersiniz biz de açıklarız. Dün gece Sayın SaÄŸlık Bakanımız gece saat 12 bile olsa vefat eden kiÅŸiyi açıkladı. EreÄŸli’de ÅŸuan için böyle bir sıkıntı yok, olduÄŸunda da biz zaten sizlerle de paylaşırız. Dün gece o paylaşımı yapan arkadaşımız Emniyet tarafından gece 12 civarlarında gözaltına alındı. Bugün de mahkemeye çıkartılacak savcılığa çıkartılacak. Türk Ceza Kanununun 213. Maddesi var, ‘Halk arasında korku ve panik yaratmak’ diye bir madde var. Biz arkadaşımız ile ilgili Emniyet olarak ve Cumhuriyet Savcılığı olarak iÅŸlem baÅŸlatıldı.

SERBEST BIRAKILDI !.

 EreÄŸli' de Devlet Hastanesinde Korona virüsünden bir kiÅŸinin öldüğüne dair paylaşım yaptığı iddiası ile gözaltına alınan H.G. adliyeye sevk edildi. 

Ereğli Devlet hastanesinde Korona Virüsten bir kişinin öldüğünü sosyal medya hesabından paylaştığı iddia edilen H.G. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından H.G. adliyeye sevk edildi. H.G. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın27
gülücük5
şaşkın4
üzgün3
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo