Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat!.

Bu Ä°llerde YaÅŸayanlar Dikkat!.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Batı Karadeniz’in iç kesimleri, DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyi, DoÄŸu Karadeniz’in iç kesimleri ile Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yaÄŸmur ve yer yer kar ÅŸeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doÄŸu kesimlerinde yer yer buzlanma ve don hadisesi görüleceÄŸi tahmin ediliyor.

Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre, Karadeniz, DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas çevrelerinin yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yaÄŸmur ve saÄŸanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyi, DoÄŸu Karadeniz’in iç kesimleri ile Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yaÄŸmur ve yer yer kar ÅŸeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doÄŸu kesimlerinde yer yer buzlanma ve don hadisesi görüleceÄŸi tahmin ediliyor.

KENDİ İLİNİZİN HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 1ila 3 derece artacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve doğu, güneydoğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo