Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bu iğrenç olay Ereğli’de yaşandı (mı)!!

Bu iğrenç olay Ereğli’de yaşandı (mı)!!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz Ereğli’de, önce darp ettiği engelli bireye sonra da tecavüz ettiği öne sürülen yaşları 49 ile 66 arasında değişen dört kişinin gözaltına alındıkları bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kavaklık Mahallesi'nde N.Y’ye ait eve zorla giren N.K.(66), M.A.(49), E.C.(51) ve A.T.(49), evde bulunan bedensel engelli kadın N.K’yı iddiaya göre darp etti. Kan donduran iddianın bununla da kalmadığı olayda, darp edilen engelli kişinin aynı kişilerce cinsel istismara uğradığı ileri sürüldü.
Zanlılar evden ayrıldıktan sonra yardım çığlıkları atan kadının sesini işiten komşuları, yardımına koştukları N.K’nin durumunu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Vakit kaybetmeden ambulans ile Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan N.K’nın polise verdiği ifade doğrultusunda N.K, M.A, E.C. ve A.T. gözaltına aldılar.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
şaşkın2
üzgün1
gülücük0
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ebru ebru

16 Mart 2019 - 00:01

bu insan ziyanlığı mahlukatlar yarın mahkemeye çıkar kadın bizi kendi cagırdı zorla birsey yapmadık der, üstüne serbest kalır utanmadan toplum icinde dolaşmaya devam ederler. Ereğlinin yüz karası pisliklerr..

Yorum Yazın

Canlı Radyo