Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU İDDİALAR DOĞRU İSE!!!

BU Ä°DDÄ°ALAR DOÄžRU Ä°SE!!!

İlçede önceki gün yaşanan olaylar, akıllara durgunluk veren türden...


Kdz.Ereğli'de 17 yaşındaki engelli kız çocuğu ile şehir mezarlığı yanındaki barakada ilişkiye girmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan 4 kişi adli kontrol şartı ile salıverildi.
Alınan bilgilere göre, yüzde 50 engelli raporu bulunan ve bir süredir halasının yanında kalan 17 yaşındaki Ö.Y’nin, son günlerde yaÅŸadıklarını arkadaÅŸlarına anlatarak daha sonra emniyete sığınarak yardım istediÄŸi bildidildi.
Önceki gün, halasının tanıştırdığı A.D. isimli ÅŸahsın arabası ile götürdüğü ÅŸehir mezarlığı yanındaki barakada zorla iliÅŸkiye zorlandığı öne sürülen Ö.Y, bağırıp çağırmasına raÄŸmen sesini kimselere duyuramadı. A.D’nin daha sonra Ö.Y'ye bir miktar para vererek evine teslim ettiÄŸi ileri sürüldü.
Bir gün sonra da halasının evine gelen iki erkekten biri halasının yatak odasına geçerek Ö.Y'yi çağırdı. Bu sırada evden kaçan Ö.Y, Çocuk Büro Amirliği'ne giderek yaşadığı olayları anlattı.
Sonrasında ise A.Y, G.Y, Ş.D ile A.D'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ö.Y, ise Devlet korumasına alındı.

DAHASI DA VAR! İDDİALAR ÇOK CİDDİ!!!
Öte yandan Kdz.EreÄŸli'de isimleri belirli bazı kadınların, iÅŸadamı, memur, TTK ve Erdemir çalışanları ile yakın iliÅŸkiler kurarak çektikleri tuzak sonrası belirli yerlerde iliÅŸkiye girdiÄŸi ve bundan da maddi kaynak elde ettikleri belirtiliyor.  Emniyetin konu ile ilgili çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdürdüğü de öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo