16 o C Kdz. Ereğli

BU İDDİA DOĞRU İSE YANSIN ARTIK DÜNYA!!!

YATALAK YAŞLI KADIN BU HALE NASIL GELDİ?

Gündem 4 yıl 6 ay 8 gün 23 saat 56 dakika önce 4971

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi, vücudunun pek çok yeri morarmış halde bulduğu 83 yaşındaki kadının ‘darp edildi’ iddiası ile suç duyurusunda bulundu.
Alınan bilgiye göre, kendisine hem ‘vasi’ hemde 'bakıcı' olarak belirlenen Sevil K’nın Kepez mahallesinde kiraladığı evde yaşamını sürdüren Ayşe Doğancı’nın (83) dövüldüğü iddiası ‘infial’ yarattı.
Adının gizli kalmasını isteyen kişi, Ereğli FM’e açıklamasında, acı içinde inleyen Doğancı’yı fark ettiğinde durumunu 112’ye bildirdiğini söyledi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan kadının buradaki muayenesinde, çoğunluğu yüz ve bacak kısımlarında olmak üzere daha pek çok yerinde de ‘morarma’ tespit edildi. Tedavisi yapılan Ayşe Doğan, yaşadığı aynı zamanda bakıcısı olduğu öne sürülen Sevil K’nin evine gönderildi.
Bunun üzerine ise durumu yakından takip eden kişi, Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne giderek suç duyurusunda bulundu.
SES KAYDI VAR!
Öte yandan, şiddete maruz kaldığı iddia edilen kadına ait olduğu öne sürülen ses kaydına da ulaşıldı. Ses dosyasında ise konuşmakta güçlük çektiği anlaşılan Ayşe Doğancı’nun, ne olduğunu anlamak için kendisine soru soran kişiye, “beni dövdü”, “vurdu”, “yüzüme vurdu” dediği duyuldu. Ses kaydı ve çekilen bazı fotoğraflar, yapılan suç duyurusuna dahil edildi.
SOSYAL HİZMETLER” HAREKETE GEÇTİ!
Haber yayına hazırlandığında ise Kepez mahallesi Mustafa Akay Sokak’ta adrese polis eşliğinde giden İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip, yaşlı kadını koruma altına aldı.
Olaya ilişkin detaylar öğrenildiğinde aktarılacak.

BU İDDİA DOĞRU İSE YANSIN ARTIK DÜNYA!!!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 6 saat 53 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 22 saat 5 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 5 saat 6 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 2 saat 10 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 1 saat 44 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 19 saat 59 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 6 saat 27 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 34 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 1 saat 33 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 4 saat önce KAZA ; 2 YARALI