13 o C Kdz. Ereğli

‘Bu hastalığı yeneceğim’ demişti…

Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Taner Oktay’ın tabutunun üzerine İki gün önce Fenerbahçe Taraftarları Derneği tarafından 15 futbolcuya imzalatılan forma ve Volkan Demirel’in kendisine gönderdiği kaleci eldivenleri ile konuldu.

Çevre ve Yaşam 4 yıl 9 ay 19 gün 11 saat 43 dakika önce 1327

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 3 yıldır kemik kanseri tedavisi gören, bu tedavide sağ kolunu kaybeden ve dün akşam da tedavi görözel hastanede yaşamını yitiren Taner Oktay, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, Ereğli’ de 17 yaşında kemik kanserine yakalandıktan bir yıl sonra sağ kolunda oluşan tümörden dolayı kolunu kaybeden Taner Oktay, iyileşmeye sürecine girdi. Oktay, hastalığın yeniden nüksedip akciğere sıçramasının ardından geçen iki yılın ardındansa yaşam savaşını kaybetti.
20 yaşında hayatını kaybeden Taner Oktay’ın babası Hüseyin Oktay, ailesi olarak tüm imkanları seferber etmelerine rağmen çocuğunu kurtaramadıklarını söyledi. Oktay, “çocuğum 17 yaşında kansere yakalandı. 3 yıldır çekiyordu. Doktorlar ve ailesi olarak tüm imkanları kullandık. Ama sonuç iyi olmadı. Kemoterapiye de cevap vermedi. Sonuç iyi olmadı” dedi.
EVİNİN ÖNÜDE HELALLİK ALINDI
Tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitiren Taner Oktay’ın cenazesi evinin önünde getirildi. Helallik alınmasının ardından öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Oktay, aile mezarlığına defnedildi.
SOSYAL MEDYASINDAN HEM KENDİSİNE HEM DE SEVENLERİNE MORAL VERMEYE ÇALIŞMIŞ…
Zaman zaman tedavisiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Oktay, yaklaşık 1 yıl önce yaptığı paylaşımında, kanseri bir kez yendiğini belirterek bir kez daha yeneceğini ifade etmişti. Talihsiz genç aynı paylaşımında, kendisinden iyi haber bekleyenlere "karşınıza iyileşmiş olarak çıkacağım" diyerek hem kendisine hem de takipçilerine moral vermişti.

‘Bu hastalığı yeneceğim’ demişti…

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 17 saat 55 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 9 saat 7 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 16 saat 8 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 13 saat 12 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 12 saat 46 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 10 saat 25 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 7 saat 1 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 17 saat 29 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 11 saat 36 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 saat 2 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI