Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HALDE ADLİYE’YE KOŞTU!.

BU HALDE ADLÄ°YE’YE KOÅžTU!.

Zonguldak’ta guatr ameliyatı olan hasta, tartıştığı doktor ve hemÅŸire hakkında suç duyurusunda bulundu, saÄŸlık görevlileri de hastadan ÅŸikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Devlet Hastanesinde guatr ameliyatı olan HaÅŸim Korkmaz (45), henüz belirlenemeyen nedenle hemÅŸire ve doktor G.Y. ile tartıştı. 

Bunun üzerine Korkmaz, boynuna takılı drenle (sızıntının vakumla çıkarılmasını sağlayan plastik boru) hastaneden çıkıp Zonguldak Adliyesine giderek, tartıştığı hemşire ve doktor hakkında "hakaret" ve "tehdit"ten suç duyurusunda bulundu.

Korkmaz, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, boÅŸandığı eÅŸinin hastanede yanına geldiÄŸini ve tartışmaya baÅŸladıklarını, o sırada odada bulunan hemÅŸirenin söylediklerini üzerine aldığını iddia etti. 

Bu nedenle tartıştıklarını savunan Korkmaz, savcılığa şikayette bulunduğunu söyledi. Korkmaz, şikayetinin ardından tedavi için aynı hastaneye döndü.

- "HemÅŸire ve bir saÄŸlık memuru kendisinden ÅŸikayetçi oldu, ben ÅŸikayetçi olmadım" 

Genel Cerrahi Uzmanı G.Y. de Korkmaz’ı sakinleÅŸtirmeye çalıştığını öne sürerek, "Tedavisini bitirip göndereceÄŸimi söyledim. Ä°ÄŸnelerini yaptırmadı ve kanını aldırmadı. Ben de tedavisini yaptırmadığına iliÅŸkin tutanak tuttum. Sonra tekrar geri geldi, hastanemizdeki baÅŸka doktora sevkini yaptık. HemÅŸire ve bir saÄŸlık memuru kendisinden ÅŸikayetçi oldu, ben ÅŸikayetçi olmadım" diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo