Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 8 FİLM VİZYONA GİRECEK!.

BU HAFTA 8 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RECEK!.

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli 8 film vizyona girecek. 

Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson ile Will Poulter’ın baÅŸrollerinde oynadığı ve 28 Åžubat’ta verilecek 88. Akademi Ödülleri’nde 12 dalda Oscar adayı gösterilen "DiriliÅŸ", izleyiciyle buluÅŸacak. 

Oscar ödüllü Alejandro Gonzalez Inarritu’nun yazıp yönettiÄŸi, gerçek olaylardan esinlenilen film, bir adamın epik hayatta kalma mücadelesi ve insan ruhunun sıra dışı gücünün sürükleyici hikayesini beyaz perdeye yansıtıyor. 

Amerika sınırında 19. yüzyılda yaÅŸanan destansı bir hayatta kalma mücadelesini konu edinen ve seyirciyi 1823 Amerika’sının tehlikeli gizemine çeken film, 88. Akademi Ödülleri’nde, "En Ä°yi Film", "En Ä°yi Erkek Oyuncu", "En Ä°yi Yardımcı Erkek Oyuncu", "En Ä°yi Müzik", "En Ä°yi Yönetmen", "En Ä°yi Görsel Efekt", "En Ä°yi Görüntü", "En Ä°yi Kostüm", "En Ä°yi Ses Kurgusu", "En Ä°yi Ses Miksajı", "En Ä°yi Makyaj" ve "En Ä°yi Yapım Tasarımı" dallarında Oscar adayı olarak gösterildi. 

"Gençlik" 

Oscar’lı Ä°talyan yönetmen Paolo Sorrentino’nun büyük beÄŸeni toplayan filmi "MuhteÅŸem Güzellik"ten sonra çektiÄŸi "Gençlik"in baÅŸrollerinde Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz ve Paul Dano yer alıyor. 

YaÅŸlanma ve gençliÄŸin çarpışmasını 2 insanın dünyasından beyaz perdeye taşıyan film, Ä°sviçre Alpleri’nde her biri nevi ÅŸahsına münhasır misafirlerin bulunduÄŸu büyük bir otelde geçiyor. 

"Çılgın Ä°htiyar" 

BaÅŸrollerinde Zac Efron, Robert De Niro ve Dermot Mulroney’in yer aldığı "Çılgın Ä°htiyar", dedesiyle bahar tatilini geçirmek üzere Florida’ya giden bir gencin komik hikayesini anlatıyor. 

Komedi türündeki filmin yönetmenliÄŸini, Ä°ngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi tarafından geçtiÄŸimiz yıl "En Ä°yi Komedi Programı" dalında ödüllendirilen Dan Mazer yapıyor. 

"Dedemin FiÅŸi" 

Televizyonda yayımlanan "Güldür Güldür Show" programının yönetmenliÄŸini yapan Meltem Bozoflu’nun yönettiÄŸi filmde Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Ä°rem Sak, Özge Borak, DoÄŸa Rutkay, UÄŸur Bilgin, Ali Sunal ve AyÅŸen Gruda rol alıyor. 

Film, babalarından kendilerine kalacak olan mirastan en büyük payı almaya çalışırken birbirleriyle kıyasıya yarışan "Çirçi Ailesi" fertlerinin eÄŸlenceli hikayesini sinemaya taşıyor. 

"Åževkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok" 

Bülent Ä°ÅŸbilen’in yönettiÄŸi filmde Özgürcan Çevik, BaÅŸak Parlak, Mustafa Bilgin, Aslı Ä°nandık, Cezmi Baskın, Numan Çakır, Åžahin AktaÅŸ ve Bahadır Tokmak gibi isimler oynuyor. 

Komedi türündeki yapım, 2013 yılında vizyona giren "Åževkat Yerimdar" filminin devamı olarak izleyicinin beÄŸenisine sunulacak. 

"Åžafakla Dönenler" 

Murat EroÄŸlu’nun yazıp yönettiÄŸi filmde Mehmet Ãœnal, Kadir Selçuk, Gürkan Korkmaz ile Emre KentmenoÄŸlu oynuyor. 

Yönetmenin ilk kurmaca uzun metraj filmi, bir ÅŸehrin lüks gökdelenlerinin dibinde, hem kendi içine kapalı hem de dinamik bir dünya olan bir sebze halinde, geceleri zor ÅŸartlarda çalışmalarına raÄŸmen, insanlığını kaybetmeyen bir baba ile küçük oÄŸlunun hikayesini anlatıyor. 

"Köstebekgiller 2: Gölge’nin Tılsımı

Kudret Sabancı’nın yönettiÄŸi animasyon filmi "Köstebekgiller 2: Gölge’nin Tılsımı"nda Janset, Ä°nci Türkay, Ali Nuri TürkoÄŸlu ve Asena Keskinci gibi oyuncular yer alıyor. 

"Karlar Kralı Norm" 

Trevor Wall’ın yönettiÄŸi animasyon türündeki filmin seslendirmelerini Bill Nighy, Rob Schneider, Heather Graham ve Zachary Gordon yaptı. 

Filmde, kendi halinde yaşayan Norm ile onun yaşam alanına lüks bir otel yapmaya kalkan çılgın bir iş adamının maceraları izlenebilecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo