Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 10 FİLM VİZYONA GİRİYOR!.

BU HAFTA 10 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RÄ°YOR!.

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 6’sı yerli 10 film vizyona girecek.

Kemal Uzun’un yönettiÄŸi ve Gürkan Uygun, Ä°pek TuzcuoÄŸlu, Münir Can Cindoruk ile Burçin Abdullah’ın oynadığı "Ankara Yazı: Veda Mektubu" izleyiciyle buluÅŸacak. Film, 1978 Balgat Katliamı ve sonrasında meydana gelen olayları anlatıyor.

"Adım Adım"

BaÅŸrollerinde Haldun Dormen, Asuman Dabak ve Yüksel Ä°nan’ın rol aldığı, yönetmenliÄŸini Sinan Uzun yaptığı "Adım Adım", engelli bireylerin dans ve müzik sayesinde hayata tutunuÅŸlarını konu alıyor.

"Yarım"

Çağıl Nurhak AydoÄŸdu’nun yönettiÄŸi "Yarım" adlı filmde Eca Tatay, Serhat YiÄŸit, Recep Yener ile Hülya BöceklioÄŸlu gibi isimler rol aldı.

Film, DoÄŸu illerinden Batı’ya gelin olarak gelen bir kızın öyküsünü anlatıyor.

"Ä°frit’in Diyeti: Cinnia"

Özgür Özberk ile Åžahin YiÄŸit’in yönettiÄŸi "Ä°frit’in Diyeti: Cinnia" filmde Özgür Özberk, GülÅŸah ÇomoÄŸlu, Fahri Öztezcan ile Kirkor Dinçkayıkçı oynuyor.

İnsanların bedel ödemelerinin korkutucu halini gözler önüne sermeyi amaçlayan film, üç genç arkadaşın cin temalı bir korku filmi yapmaya karar vermelerinin ardından yaşadıkları korku dolu anları konu alıyor.

"BaÅŸgan"

Orhan Eskiköy’ün yazıp yönettiÄŸi ve Arif Salih KırdaÄŸ ile Hülya KırdaÄŸ’ın oyuncu olarak kamera karşısına geçtiÄŸi belgesel film "BaÅŸgan", Kıbrıs sorununa çözüm arayan bir adamın öyküsünü konu ediniyor.

"5 Dakkada Değişir Bütün İşler"

BaÅŸrollerinde Bülent Åžakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre AltuÄŸ ve Ecem Özkaya ÃœstündaÄŸ’ın paylaÅŸtığı komedi filmi "5 Dakkada DeÄŸiÅŸir Bütün Ä°ÅŸler"in yönetmenliÄŸini senaryoya da katkıda bulunan Orçun Benli yaptı.

Film, mahalleden arkadaş olan üç gencin bahisten para kazanınca bu durumu kutlamak için içkili bir ortama gitmeleri sonrasında başlarına gelen trajikomik olaylar etrafında dönüyor.

"Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı"

Anthony Russo ile Joe Russo’nun yönettiÄŸi "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı" adlı filmde Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Martin Freeman ve Daniel Brühl gibi isimler oynuyor.

Marvel alemi için sivil savaş alarmı anlamına gelen "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı", süper kahramanları öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor.

"Çöl Kraliçesi"

Werner Herzog’un yönettiÄŸi "Çöl Kraliçesi" filminin baÅŸrollerinde Nicole Kidman, Robert Pattinson, James Franco, Damian Lewis ve Mark Lewis Jones oynuyor.

Filmde, gezgin, yazar, arkeolog ve yirminci yüzyılın baÅŸlarında Ä°ngiliz Ä°mparatorluÄŸu adına siyasi ataÅŸe olarak görev alan Gertrude Bell’in hikayesi anlatılıyor.

"İşkence Odası"

Troian Bellisario, Bailey Noble, Kate Burton ve Caitlin Carmichael’in oynadığı "Ä°ÅŸkence Odası" filminin yönetmenliÄŸini Kevin Goetz ile Michael Goetz yaptı.

2009 yılında aynı adla Fransa ve Kanada ortak yapımı çekilen korku ve gerilim türündeki film, bu kez Amerikan versiyonuyla izleyicinin karşısına çıkacak.

"Sonsuzluk Teorisi"

Matt Brown’un yönettiÄŸi ve oyuncu kadrosunda Dev Patel, Jeremy Irons, Toby Jones gibi isimlerin yer aldığı biyografi türündeki film, gerçekte yaÅŸamış olan matematikçi Srinivasa Ramanujan Iyengar’ın hikayesini anlatıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo