Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU GECEDE ETKİLİ OLABİLİR!..

BU GECEDE ETKİLİ OLABİLİR!..

Kdz.Ereğli’de dün geceden itibaren etkili olan ve saatteki hızı 75-80 km. bulan fırtınada meydana gelen bir çok olaya Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü , Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri anında müdahale etti. 

Kdz.Ereğli’de, saatteki hızı 75-80 km. bulan fırtına, şehrin değişik noktalarında hasara yol açtı.

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü , Temizlik İşleri Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırtına nedeniyle meydana gelen çok sayıda olaya anında müdahale etti.

Akşam saat 21.00’den itibaren etkili olan fırtınada, 1 ev yangını, 2 çatı yangını, 1 baca yangını, 5 çatı uçması, 2 ayrı tehlike arz eden tabela ve direk uçması, 11 adet ağaç yıkılması ve 1 otobüs durağı uçması olayı meydana geldi.

İtfaiye Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tehlike arz eden ağaçları gece çalışmasıyla keserek ortadan kaldırdılar.

SAHİL GÜZERGAHINDA HASAR OLUŞTU..

Fırtınada, denizde oluşan dev dalgalar nedeniyle sahil güzergahında da hasarlar oluştu. Çok sayıda korkuluklar zarar görürken, bazı taşlar yerlerinden söküldü ve aydınlatmada kullanılan lamba ve armatürler hasar gördü.

Etkili olan fırtına nedeniyle AKM yolu üzerindeki Atatürk posterleri ve panoları da zarar gördü.

Etkisini bir süre daha devam ettireceği öğrenilen fırtınaya karşı Kdz.Ereğli Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde bekletiliyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo