Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’BU BİR KİŞİNİN YAPACAĞI BİR İŞ DEĞİL’

’BU BÄ°R KİŞİNÄ°N YAPACAÄžI BÄ°R Ä°Åž DEĞİL’

Zonguldak’ta kaçırmaya çalıştığı kadın tarafından öldürüldüğü iddia edilen Mustafa Özdemir’in babası Birol Özdemir, oÄŸlunun bir baÅŸkası tarafından öldürüldüğünü, zanlının da suçu kabul ettiÄŸini öne sürdü.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ä°stanbul’da servis ÅŸoförlüğü yaptığını ve oÄŸlunun eÅŸi ve iki çocuÄŸunu bırakmasının ardından iki ay önce Deniz S. ile yaÅŸamaya baÅŸladığını iddia etti.

Zanlı Deniz S’nin Zonguldak’a döndükten sonra ailesinin oÄŸlunu tehdit ettiÄŸini öne süren Özdemir, cinayetin bir kiÅŸi tarafından iÅŸlendiÄŸine inanmadığını belirterek, "OÄŸlumun vücudunda 25 bıçak izi var deniliyor. Bu bir kiÅŸinin yapacağı bir iÅŸ deÄŸil. Bu olay da kadının aÄŸabeylerinin ve babasının da parmağı var. Deniz S’ye ’gelinimiz’ diyoruz. Bizim gelinimiz bıçak atamaz çünkü oÄŸlumu seviyordu. OÄŸlumu öldürenler kimse ortaya çıkacak. Suçluların bulunup cezalandırılmasını istiyoruz."

Bu arada Mustafa Özdemir’in eÅŸi Songül Özdemir, kocasının mezarını çocuklarıyla ziyaret etti. EÅŸinin mezarında sinir krizi geçiren kadını, yakınları sakinleÅŸtirdi.

Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak’ta 15 Ocak’ta, kendisini zorla Ä°stanbul’a götürmek istediÄŸini iddia ettiÄŸi Mustafa Özdemir’i vücudunun çeÅŸitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Deniz S, polis merkezine teslim olmuÅŸtu. Deniz S, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo