Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ...

BU ACIYA YÃœREK DAYANMAZ...

Ereğli`de Korona kaynaklı 96. vefatın ayrıntıları yürek yaktı. Sabahki 3 acıya öğleden sonra 1 acı haber daha eklenince ilçede Korona kaynaklı vefat sayısı 97`ye çıktı.


EreÄŸli’de kayıtlara Korona vürüs kaynaklı 96. ölüm olarak geçen vefatın detayları ilçedeki salgın ve yaÅŸanan sürecin ne denli olumsuz olduÄŸunu net bir ÅŸekilde ortaya koydu.

Edinilen bilgilere göre ilçenin Kocaali Mahallesinde ikamet eden  56 yaşındaki Gülay D’nin Korona Virüs testi 3 gün önce pozitif çıktı. TeÅŸhisi yapılan Gülay D, evine gönderildi ve aynı evde yaÅŸadığı oÄŸlu ve gelini ile birlikte karantinaya alındı.

Tedavisi evinde devam eden Gülay D, gece saatlerinde rahatsızlarak hastaneye kaldırıldı. Gülay D, sabah 08.00’de hayatını kaybetti.

Gülay D’nin oÄŸlu ve gelini karantinada olduÄŸundan annelerinin cenazesinde yoktu.

Öte yandan sabah saatlerinde 3 vefatla ilçede 96’ya çıkan Korona Virüs kaynaklı vefat sayısı, öğle saatlerinde gelen haberle 97’ye yükseldi.

Ä°lçeye baÄŸlı BaÄŸlık Mahallesinde ikamet eden Merhum gazeteci Altan Altay'ın  70 yaşındaki babası  Halil Altay’nın ölümü de kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.

Merhum Altay’ın gazeteci oÄŸlu Altan Altay, 23 AÄŸustos 2004’te eÅŸi Nurten ve 3 yaşındaki kızları Ä°zel ile Sakarya ‘ya BaÄŸlı Hendek Ä°lçesi yakınlarında kullandığı otomobil ile geçirdiÄŸi trafik kazası sonucu yaÅŸamlarını yitirmiÅŸlerdi.

EreÄŸli de böylece son 16 günde 19, ilk vefatın yaÅŸandığı 16 Nisan’dan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı ise  97’ye çıktı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün19
gülücük10
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo