Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Cesedi bulundu.


 

 Ereğli'ye bağlı Subaşı köyünde, dere kenarında çıktığı taş parçasının üzerinde dengesini kaybederek suya düşen 14 yaşındaki Ayberk Topçu, gözden kayboldu. Ereğli Belediyesi itfaiye müdürlüğü,AFAD ve jandarmaya bağlı dalgıç ekipleri Topçu'yu bulmak için derede arama çalışması başlattı.

Olay, saat 17:00 sıralarında ilçeye bağlı Subaşı köyünde meydana geldi. 5 arkadaş, serinlemek için suya girmek istedi. Ayberk Topçu, dere kenarında üzerine çıktığı kaya parçasından dengesini kaybederek suya düştü. Suda bir süre çırpınan Ayberk Topçu, gözden kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesiyle köylüler derede arama çalışması başlattı. Kısa sürede gelen AFAD, jandarma ve Ereğli Belediyesi'ne bağlı İtfaiye ekipleri de suda arama çalışması başlattı. 

Haberi alır almaz dere kenarına gelen Ayberk Topçu'nun babası Gökhan Topçu ve annesi Çiğdem Topçu'yu ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

CANSIZ BEDENİ 3 SAAT SONRA BULUNDU...

Başta Ereğli Belediyesi itfaiye müdürlüğü olmak üzere Zonguldak Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile vatandaşların saatlerce aradığı Ayberk'in cansız bedeni bulundu. Vatandaşın yaptığı arama sırasında bulunan Ayberk'in cansız beden  dalgıçlar tarafından sudan çıkarılarak kıyıya alındır. Bu sırada suya atlayan baba Gökhan Toğçu'nun feryatları yürekleri dağladı. 

Ceset torbasına alınan küçük Ayberk'in cansız bedeni Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Sinir krizi geçiren baba Gökhan Topçu'ya ise sağlık ekipleri müdahale etti.

 

 

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Cesedi bulundu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün84
gülücük5
şaşkın2
hayran1
kızgın1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Beyhan Bozkurt

26 Haziran 2020 - 01:43

Allahım ailesine sabır İhsan eylesin peygamber efendimize komşu eylesin

Oray durmuş

25 Haziran 2020 - 00:24

Orada ki dalgıçlar dalgıçız diye ortada gezmesin ayıptır ya bir karış suda bir adamı bulamıyorlar mı yüzünde maske olmayan adamlardan medet mi umuyorlar bu kadar acemice iş olmaz

Kaan KURTAL

25 Haziran 2020 - 00:16

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Yorum Yazın

Canlı Radyo