14 o C Kdz. Ereğli

BOZKUŞ’UN KANDİL TEBRİĞİ

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş, İslam aleminin kandilini tebrik ettiğini bildirdi.

Gündem 6 yıl 1 ay 13 gün 5 saat 23 dakika önce 575

Haberi Paylaşın

Bozkuş, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Üç Aylar’a kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belitti. Bugün idrak edilen Regaip Kandili’nin ise insanlar arasındaki ’beraberliğin’ pekişmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:
“Kandilin manevi havasını fırsat bilip kırgınlıkları kaldırarak gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, Regaip Kandili’nin insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Aziz milletimiz ve İslam aleminin kandilini kutluyor; vatan toprağına düşen silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet mensuplarımızın kahraman şehitlerine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 15 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 3 saat 25 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 23 saat 52 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 22 saat 53 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 4 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 13 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 2 saat 19 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 3 saat 30 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 2 saat 10 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !