Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOZKUŞ’UN KANDİL TEBRİĞİ

BOZKUÅž’UN KANDÄ°L TEBRİĞİ

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş, İslam aleminin kandilini tebrik ettiğini bildirdi.


BozkuÅŸ, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Üç Aylar’a kavuÅŸmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadığını belitti. Bugün idrak edilen Regaip Kandili’nin ise insanlar arasındaki ’beraberliÄŸin’ pekiÅŸmesi için iyi bir fırsat olduÄŸunu ifade ederek ÅŸunları kaydetti:
“Kandilin manevi havasını fırsat bilip kırgınlıkları kaldırarak gönlümüzü uzanabileceÄŸimiz herkese açmalıyız. KardeÅŸlik ve beraberliÄŸimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeÅŸermesine gayret göstermeliyiz. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, Regaip Kandili’nin insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeÅŸlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Aziz milletimiz ve Ä°slam aleminin kandilini kutluyor; vatan toprağına düşen silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet mensuplarımızın kahraman ÅŸehitlerine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo