Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOZKUŞ: ’ YENİLİKLER SÜRECEK ’

BOZKUÅž: ’ YENÄ°LÄ°KLER SÃœRECEK ’

EreÄŸli FM Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ,  EreÄŸli FM’in 23. kuruluÅŸ yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda,  “Öncü bir rol üstlenen radyo kimliÄŸimiz ile öne çıkmamız, hedeflenen yolda emin adımlarla ilerlediÄŸimizin iÅŸaretidir. ”dedi.

 

BozkuÅŸ’un mesajı şöyle;

1994 yılında Seç FM adıyla yayın hayatına başlayan, 1996 yılında bugünkü adını alan ve 1 Nisan 2011 yılında ise yenilenen yönetim ve yayıncı kadrosu ile devraldığımız Radyomuz, bugün 23 yaşında.

Bizler, bundan 5 yıl önce, bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandırmayı, tarafsız ve cesur radyo kimliği ile daima kulaklar da olmayı hedefleyerek yola çıktık.

O günlerde  “ Radyo bir müzik kutusudur.” düşüncesinin aksine, müzik yayınlarının yanı sıra, haber bülten ve programları, gündeme iliÅŸkin söyleÅŸiler, eÄŸitici ve bilgilendirici yayınlarla dinleyicileriyle samimi bir iletiÅŸim kurmayı, tarafsız ve cesur radyo kimliÄŸi ile daima kulaklarınızda olmayı hedeflemiÅŸtir.

Bugün geldiÄŸimiz noktada radyomuzun karasal yayın ağı ve internet üzerinden yapılan yayınlarla çıkış trendini sürdürüyor olması ve bu süreçte siz deÄŸerli dinleyicilerinde destekleri ile radyo yayıncılığına yön vermenin yanında,  Ã¶ncü bir rol üstlenen radyo kimliÄŸimiz ile öne çıkmamız, hedeflenen yolda emin adımlarla ilerlediÄŸimizin iÅŸaretidir.

Kurduğumuz haber merkezi ile www.ereglifm.com.tr internet adresi üzerinden güncel gelişmelerin takip edildiği bir haber sitesini de bünyemize katan radyomuzda bu alandaki yenilikler sürecektir.

Ben, bu yolda beraber yola çıktığımız yol arkadaşlarımıza, bugünlere gelmemizde emeği geçen tüm personelimiz ve bu yolda bize güç veren tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyorum.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo