Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOZHANEDE İNTİHAR GİRİŞİMİ !

BOZHANEDE İNTİHAR GİRİŞİMİ !

Ereğli `de sattığı iş yerinin pasını kripto parada kaybeden iş insanı canına kıymak istedi.


Ereğli 'de sattığı iş yerinin pasını kripto parada kaybeden iş insanı canına kıymak istedi.

Olay Bozahane mevkii balıkçı barınaklarında meydana geldi.

 Ä°ddiaya göre Ä°lçede postane iÅŸletmeciliÄŸi yapan Yasin A, kendisine ait 4 katlı iÅŸyerini satarak parasını kriptoya yatırdı.

Burada parasını tamamen kaybeden Yasin A, akşam saatlerinde sosyal medya hesabına yazdığı yazının ardından gittiği bozahane balıkçı barınağında aldığı ilaçlarla canına kıymak istedi.

Yerde hareketsiz yatan Yasin A'yı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Yasin A'ya yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yasin A'ın tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Sosyal medyasından paylaşımda bulunan ve ölmesi durumunda çocuklarının Selçuk Bayraktar'a emanet edilmesini istediği görüldü.

Ä°ÅŸte Yasin A'ın yazdığı veda  yazısı...

"VEDA

Biliyorsunuz yakın zamanda ailemle daha rahat bir hayat yaÅŸayabilmek için iÅŸ yerimi sattım paramı da kripto paralarda deÄŸerlendirmek istedim lakin riskini yönetemedim ve an itibarıyla bütün paramı yani çocuklarımın eÅŸimin anamın gardaÅŸlarımın geleceÄŸini kaybettim halbuki sadece daha iyisi olsun anama eÅŸime bir ev alırım demiÅŸtim ama benim en büyük düşmanım (BEN) buna mani oldu  Bu yüzden kendimi affetmiyorum ve yaÅŸamayı da hak etmiyorum hayalini hevesini geleceÄŸini çaldığım kim varsa beni affetsin çok üzgünüm.

Åžimdi çocukların var deÄŸer mi diyeceksiniz ama ben olmadan daha iyi olacaklarını düşünüyorum çocuklarımı da Baykar yönetim kurulu baÅŸkanı gururumuz Selçuk Bayraktar beye emanet ediyorum inÅŸallah bu son isteÄŸim yerini bulur çocuklarımda bu gururu paylaşır.

Hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun (beni babamın yanına gömün) mümkünse"

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın8
gülücük3
üzgün2
şaşkın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ali pala

10 Haziran 2024 - 10:33

Selçuk Bayraktar ne alaka recep tayyip erdoğan'a emanet etseydin ak yalaka

Orhan Aydın

10 Haziran 2024 - 08:52

Malda yalan mulkte yalan gel birazda sen oyalanrnYa arkadaşım insan simit satar yine rızkını kazanır çoluğunu çocuğunu namerde muhtaç etmezrnGiden gitsin para dediğin nedir o çocukların bunun babası intihar etti diye mi büyüsün hiç mi akıl yok sende rnKeşke benim babam olsaydı da kuru soğana muhtaç olsaydık yazık o çocuklara

Yorum Yazın

Canlı Radyo