13 o C Kdz. Ereğli

BÖYLE OLMAZ EFENDİLER !.

Kara teslim olan Zonguldak`ta herkesi şok edecek bir gerçek ortaya çıktı.

Gündem 3 yıl 3 ay 5 gün 11 saat 5 dakika önce 10384

Haberi Paylaşın

12 Aralık 2020 tarihinde alınan, 6 Ocak 2021 tarihinde de basına tanıtılan Zonguldak Özel İdare bünyesinde kullanılacak, önünde kar küreme düzeneği olan 12 kamyonun, 18 Ocak’ta tüm köyleri etkisi altına alan kar yağışı ile mücadele de plaka çıkarılamadığı için kullanılamadığı ortaya çıktı.

Araçlara 35 günlük sürede plaka çıkarılamaması tepki ile karşılandı.,

Köy Hizmetlerinde de karla mücadele edecek 2 greyderin arızalı, çalışır durumdaki bir kepçenin operatörün de yıllık izinde olduğu öğrenildi.

ŞAKA GİBİ CEVAP !..

KAMYONLAR 40 SANTİM KAR İÇİN ALINMIŞ !. YOLDA KAR VAR ARKA DAĞDA YOK , TAMPON TEMİZ !... Özel İdare haberler üzerine sosyal medya sayfasında açıklama yaptı. Araçların çalıştığına dair resimlerle cevap verilmeye çalışıldı. Bir süre sonra yayından kaldırılan resimlerde yolda kar var, dağda yoktu, çalıştı denilen araçların tamponu da temizdi. İşte bir süre sonra Facebook hesabından kaldırılan o açıklama ; "Bazı yerel yayın organlarında idaremize yeni alınan kar küreme aparatı olan kamyonların karla mücadele çalışmalarında görev almadığı konusunda yapılan asılsız haberler bulunmaktadır. Alınan kamyonlar kar kalınlığı 20-40 cm arası olan yollarda görev yapabilmektedir. 40 cm ve üzeri kar kalınlığı olan yollarda greyder, dozer ve rotatif görev yapabilmektedir. Yeni alınan kamyonlarımızın bir an önce hizmete sunulması için alındığı gün Kastamonu'dan zincirleri de getirilmiştir. Kar küreme aparatlı kamyonlarımız kullanımına elverişli yollarda kullanılmış ve vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur."

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 30 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 11 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 18 saat 43 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 15 saat 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 21 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 9 saat 36 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 11 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 17 saat 37 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI