Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BÖYLE HASRET GİDERİYORLAR !.

BÖYLE HASRET GİDERİYORLAR !.

Ahmet ve Müzeyyen Yaşa çifti çocukları ile evin camından hasret gideriyor.


Ereğli Elmatepe mahallesinde yaşayan Ahmet (70) ve Müzeyyen (66) Yaşa çifti, Koronavirüs salgını dolayısıyla evinden çıkamıyor. Çocukları ile evinin camından görüşen yaşlı çift özlemlerini aradaki koruma demiri olarak gideriyor.

Cemaller köyünde yaşayan ve zaman zaman ilçe merkezine inen, babasını ve annesini ile hasretini camdan görerek gideren Hüseyin Yaşa (49) ve eşi Fidan Yaşa (48), anne ve babalarının ihtiyaçlarını da camdan vererek karşılıyor.

 Hüseyin YaÅŸa uzun zamandır babası ve annesine dokunamadığını ve bu kötü durumun en kısa sürede geçmesini dilediÄŸi konuÅŸmasında “Anne ve babamıza biz dahil yaklaÅŸamıyoruz. Durum çok kötü. Dikkat etmemiz gerekiyor. YaÅŸlılarımızın evden çıkmaması lazım. YaÅŸlıların ve çocukların çok dikkat etmesi gerekiyor. Ä°nÅŸallah bu kötü hastalık bir an evvel kurtuluruz. Annemin babamın evine giremiyoruz. Dokunamıyoruz” dedi.

OÄŸlu ve gelininin ziyaretine geldiÄŸi Ahmet YaÅŸ ise özellikle gençlerin bu süreçte çok dikkatli olmalarını, yaÅŸlılarında ellerinden geldiÄŸince evlerinde kalması gerektiÄŸini söyledi. Ahmet YaÅŸa konuÅŸmasında “Çocuklarımızın gelmesi ile çok memnun olduk. Biz burada yaşıyoruz. OÄŸlum da köyde yaşıyor. Geldikleri zaman mutlu oluyoruz. Ama herkesin sosyal mesafeye uyması ve birbirinden teması kesmesi gerekiyor. Büyüklerimizin doktorlarımızın tavsiyelerine ve söylediklerini dinlemek lazım. Yoksa bundan kolay kurtulamayız. Bu bela uzun süre kalabilir. Dikkatli olalım. Evde kalmaya özen gösterelim. Gençler dışarıda dikkatli olsunlar. Evlere geldiklerinde dedelerine, babaannelerine, anneannelerine bulaÅŸtırıyorlar. Gençlerin çok dikkatli olması gerekiyor” dedi.

KOAH hastası olan anne Müzeyyen Yaşa ise oğlu ve gelinin gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ve herkesin çok daha dikkatli olmasını, sosyal mesafe ve temizlik konularına özen göstermelerini istediğini söyledi.

BÖYLE HASRET GİDERİYORLAR !.

Ahmet ve Müzeyyen Yaşa çifti çocukları ile evin camından hasret gideriyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
şaşkın3
gülücük1
üzgün1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo