Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BORULARIN ÜSTÜNE ÇIKTI, ÖLMEK İSTEDİ...

BORULARIN ÜSTÜNE ÇIKTI, ÖLMEK İSTEDİ...

Boruların üzerinden atmak istedi... Bıçak ve keser ile kendisine zarar verdi...


Düzce’de bir hafriyat deposunda boruların üzerine çıkan ÅŸahıs intihar etmek istedi. Åžahıs, bıçak ve keser ile kendisine zarar verdi.
Edinilen bilgiye göre,  Akpınar mahallesinde ki bir hafriyat deposunda M.A.G. isimli ÅŸahıs, yaÅŸadığı öne sürülen ailevi problemleri nedeniyle bunalıma girerek eline aldığı keser ve bıçakla büyük boruların üzerine çıktı. Burada vücudunun çeÅŸitli yerlerini yaralayan M.A.G., kendisini aÅŸağı atmakla tehdit ederek yanına kimsenin yaklaÅŸmasına müsaade etmedi. 
Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve 112 acil sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edildiği olayda polis, boruların üzerine çıkarak şahsı ikna etmeye çalıştı.
Uzun süren ikna çabaları sonucunda şahıs polis ekipleriyle birlikte aşağıya indi. Burada hazır bekleyen 112 acil sağlık ambulansı ile hastaneye sevk edilen M.A.G.'nin yaşadığı depresyon nedeniyle boruların üzerine çıktığı öğrenilirken, hastanede yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis ÅŸahsın yanında bulunan keser ve bıçaÄŸa da el koydu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo