19 o C Kdz. Ereğli

BORA GENCER İLE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ

Ünlü sanatçı Bora Gencer, Ereğli FM`e konuk oldu.

Gündem 1 yıl 5 ay 4 gün 10 saat 50 dakika önce 786

Haberi Paylaşın

90’lı yıllardan günümüze sanatla iç içe olan Bora Gencer, uzun bir aradan sonra çıkardığı 8+1 isimli albümünün ilk radyo programı heyecanını Ereğli FM’de yaşadı.

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu Arzu ile Devri Âlem programında konuşan Gencer, sözlerine “Ereğli’nin bendeki yeri bir başka. Geçtiğimiz yıllarda rol aldığım “Kaçak Gelin” adlı filmin çekimleri sırasında o güzel ilçeyi görme fırsatım oldu, insanların sıcakkanlılığı ve misafirperverliği beni etkiledi. Ereğli’ye sevgiler, umarım tekrar buluşuruz ” dedi.

Ereğli FM’in 30. kuruluş yıldönümünü de kutlayan Gencer, albümün çıkış şarkısı “Karatma” ve albüme renk veren Barış Manço’nun “Müsaadenizle çocuklar “ isimli şarkıların her birini müzikseverlerin beğenisine sunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

MUHTEŞEM BİR BABAYA SAHİBİM

Arzu Tekin’in, Ajda Pekkan başta olmak üzere bir çok sanatçı da emeği olan Türkiye’nin ilk piyanistlerinden ve Türkiye’de caz müziğin yaygınlaşmasında önemli katkıları olan sanatçı, babası Bozkurt İlham Gencer’in oğlu olmak ile ilgili soru su karşısında duygulanan Gencer, “Keşke babamın vücudundaki kıllarından biri olabilsem. Bana söylediği oğlum maddiyat tamam ama, maneviyat güçlü olursa seni kimse yıkamaz diyen babam. Ben birçok şeyi babamdan öğrendim. Her yaştan insanın saygı duyduğu bir adamın oğlu olmak gurur verici. Muhteşem bir babaya sahibim.” İfadelerini kullandı.

MÜZİK SONSUZ BİR ŞEY

Söyleşide "Müzik sonsuz bir şey. " görüşüne de yer veren Gencer, " Ben 90’ların şarkıcısı değilim.90’larla anılmamı istemiyorum. 90’ları çok ucuzlattılar. Her şey parayla değil ama, 2023’de çıkan gibi değer verilmeli. 90’lı yıllara ve şarkılarına olan açlığı o insanları ayakta tutarak değer vererek destekleyebiliriz ”dedi .

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 11 saat 3 dakika önce 1 ÖLÜ 1 YARALI !
6 gün 17 saat 45 dakika önce ÖZEL HASTANEDE OLAY
4 gün 16 saat 45 dakika önce HASTANEDE OLAY (!) İŞTE O ANLAR !..
4 gün 10 saat 50 dakika önce HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ !
5 gün 16 saat 20 dakika önce 2 ÖLÜ 23 YARALI !
6 gün 15 saat 45 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAZA !
2 gün 18 saat 22 dakika önce AHMET ÜÇPINAR HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 7 dakika önce EREĞLİ'DE 6 KİŞİ GÖZALTINDA