Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BORA GENCER İLE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ

BORA GENCER İLE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ

Ünlü sanatçı Bora Gencer, Ereğli FM`e konuk oldu.


90’lı yıllardan günümüze sanatla iç içe olan Bora Gencer, uzun bir aradan sonra çıkardığı 8+1 isimli albümünün ilk radyo programı heyecanını EreÄŸli FM’de yaÅŸadı.

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Âlem programında konuÅŸan Gencer, sözlerine “EreÄŸli’nin bendeki yeri bir baÅŸka.   GeçtiÄŸimiz yıllarda rol aldığım “Kaçak Gelin” adlı filmin çekimleri sırasında o güzel ilçeyi görme fırsatım oldu, insanların sıcakkanlılığı ve misafirperverliÄŸi beni etkiledi. EreÄŸli’ye sevgiler, umarım tekrar buluÅŸuruz ” dedi.

EreÄŸli FM’in 30. kuruluÅŸ yıldönümünü de kutlayan Gencer, albümün çıkış ÅŸarkısı “Karatma” ve albüme renk veren Barış Manço’nun “Müsaadenizle çocuklar “ isimli ÅŸarkıların her birini müzikseverlerin beÄŸenisine sunmaktan dolayı mutlu olduÄŸunu söyledi.

MUHTEÅžEM BÄ°R BABAYA SAHÄ°BÄ°M 

 Arzu Tekin’in, Ajda Pekkan baÅŸta olmak üzere bir çok sanatçı da emeÄŸi olan Türkiye’nin ilk piyanistlerinden ve Türkiye’de caz müziÄŸin yaygınlaÅŸmasında önemli katkıları olan sanatçı, babası Bozkurt Ä°lham Gencer’in oÄŸlu olmak ile ilgili soru su karşısında duygulanan Gencer,  “KeÅŸke babamın vücudundaki kıllarından biri olabilsem. Bana söylediÄŸi oÄŸlum maddiyat tamam ama, maneviyat güçlü olursa seni kimse yıkamaz diyen babam. Ben birçok ÅŸeyi  babamdan öğrendim.  Her yaÅŸtan insanın saygı duyduÄŸu bir adamın oÄŸlu olmak gurur verici.  MuhteÅŸem bir babaya sahibim.” Ä°fadelerini kullandı.

MÃœZÄ°K SONSUZ BÄ°R ÅžEY

SöyleÅŸide "Müzik sonsuz bir ÅŸey. " görüşüne de yer veren Gencer, " Ben 90’ların ÅŸarkıcısı deÄŸilim.90’larla anılmamı istemiyorum. 90’ları çok ucuzlattılar. Her ÅŸey parayla deÄŸil ama, 2023’de çıkan gibi deÄŸer verilmeli. 90’lı yıllara ve ÅŸarkılarına olan açlığı o insanları ayakta tutarak deÄŸer vererek destekleyebiliriz ”dedi .

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo