Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘BOMBACI MÜLAYİM’, EMNİYET ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

‘BOMBACI MÃœLAYÄ°M’, EMNÄ°YET ÇIKIÅžI GÖRÃœNTÃœLENDÄ°

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, boÅŸanmak üzere olduÄŸu eÅŸini korkutmak için kullandığı otomobilin altına bomba süsü verildiÄŸi düzeneÄŸi yerleÅŸtiren ÅŸahıs, Adliye’ye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, bir süredir eÅŸi Y.Ö ile sorunlar yaÅŸadığı öne sürülen 40 yaşındaki S.Ö, dün akÅŸam saatlerde meydana gelen olaydan kısa süre sonra yakalanmış, Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Buradaki iÅŸlemlerinin ardından önce doktor raporu almak ardından ise Adliye’ye götürülmek üzere Polis Merkezi çıkışı görüntülenen S.Ö, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
-OLAY-
Y.Ö, iş çıkışı Erdemir Fabrikaları Bağlık Kapı mevkisinde ilerlediği sırada, bir vatandaş, aracın altında fark ettiği cisim nedeniyle otomobili durdurdu. Yakın incelemede ise düzenek halde bomba olduğu sanılan nesne nedeniyle panik yaşandı. Bayan sürücünün otomobilden inmesi sağlandı. O ve çevredekiler güvenli mesafeye uzaklaştı. Durum polise bildirildi. Emniyet güçleri, kısa sürede olay yerine geldi. İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, operasyonu yönetti.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne baÄŸlı bomba imha ekiplerinin olay yerine geldi. Uzman polis, koruyucu özel giysilerini giyerek, otomobil altıdaki cisme fünye yerleÅŸtirdi, patlattı. Bomba süsü verilen nesnenin bez ve çeÅŸitli çaputların bir araya getirildiÄŸi ’sahte bomba’ olduÄŸu belirlendi. Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan titiz çalışma sonrası kısa sürede yakalana ÅŸahıs, gözaltına alındı.
-HABERİN İÇİNDEN-
*S.Ö.’nün 2 yıldır boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu belirtildi.
*S.Ö’nün tehdit, hakaret, kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından 6 adet kaydı bulunduÄŸu öğrenildi.

 

‘BOMBACI MÃœLAYÄ°M’, EMNÄ°YET ÇIKIÅžI GÖRÃœNTÃœLENDÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo