Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bölücek’e 2 km Kilit parke yol

Bölücek’e 2 km Kilit parke yol

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Bölücek Mahallesi Pınar Sokakta belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi, mahalle halkı çamurdan kurtuldukları için BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür etti..

Kdz.EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü tarafından Bölücek Mahallesi Pınar sokakta 2 kilometre kilit parke yol ile imar yolu açma çalışmaları devam ediyor.Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Hüseyin AÄŸlar ve Fen Ä°ÅŸleri Müdürü OÄŸuz Cömert ile birlikte Bölücek mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.Mahalle Muhtarı Ä°smail ÅžiÅŸman ve mahalle halkı tarafından karşılanan BaÅŸkan Uysal, ’her mahalleye eÅŸit hizmet’ prensibiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; “ Tüm mahallelerimiz olduÄŸu gibi Bölücek mahallemiz de hizmetin en iyisini hak ediyor. Pınar sokakta yaÅŸayan halkımızın sorunu iletildikten sonra hemen arkadaÅŸlarımızı görevlendirdik ve burada kilit parke çalışmasına baÅŸladık. Åžuana kadar 7 bin metrekare çalışma yapıldı. Ayrıca bu sokaktaki imar yolu açma çalışmalarını da bitirmek üzereyiz. DiÄŸer alt yapı eksikliklerini de gideriyoruz. Bu çalışmalarımız bittiÄŸinde Bölücek de yaÅŸamak ayrı bir güzelleÅŸecek” dedi.

Bölücek Mahalle Muhtarı Ä°smail ÅžiÅŸman ve Bölücek Mahalle DerneÄŸi BaÅŸkanı Adem Akyüz, yapılan çalışmalar için Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür ettiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo