Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOLU’YA ULAŞTI!..

BOLU’YA ULAÅžTI!..

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe giriÅŸimine tepki amacıyla 12 AÄŸustos’ta Ä°stanbul’dan yürüyerek Ankara’ya doÄŸru yola çıkan aktivist ve yazar Ä°brahim Çolak, Bolu’da AK Parti’liler tarafından karşılandı.

Eyüp Sultan Camisi’nde 12 AÄŸustos Cuma günü kıldığı sabah namazının ardından yola çıkan Ä°brahim Çolak, Bolu’ya ulaÅŸtı.

Elindeki Türk bayrağını AK Parti Bolu Gençlik Kolları BaÅŸkanı Taha Furkan Sönmezel’e teslim eden Çolak, kendisini karşılayan partililerle kucaklaÅŸtı.

Çolak, burada yaptığı açıklamada, Eyüp Sultan Camisi’nden baÅŸlayıp CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi’ndeki BeÅŸtepe Millet Camisi’nde bitireceÄŸi yürüyüşü yarıladığını belirtti.

"Åžehit ve gazilerimize vefa, darbeye ’hayır’ demek için yola çıktım" diyen Çolak, "Milli irade yürüyüşündeyim. Darbe giriÅŸiminde tanıdıklarımızdan ÅŸehit düşenler ve gazi olan arkadaÅŸlarımız oldu. Onlara bu ÅŸekilde muhabbetimi ve duamı göndermek istedim." ifadelerini kullandı.

"Milletin iradesine, bu milletin gücüne kimse taş koyamayacaktır"

Gelecek haftaki cuma namazını Millet Camisi’nde kılmayı hedeflediÄŸini dile getiren Çolak, şöyle konuÅŸtu:

"Yanımda sembolik olarak 2 Türk bayrağı var. Birini CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’a ulaÅŸtırmak istiyorum. DiÄŸerini de ÅŸehit ve gazilerimizi temsilen ÅŸehit Ömer Halisdemir’in ailesine teslim edeceÄŸim. Nasip olursa yine Türkiye’nin deÄŸiÅŸik yerlerinden arkadaÅŸlarımla cumartesi günü ÅŸehidimizin mezarını ve babasını ziyaret edeceÄŸim. Yürüyüş bu ÅŸekilde devam edecek. Milletin iradesine, bu milletin gücüne kimse taÅŸ koyamayacaktır. Bu darbeyi yapmaya çalışanlar Allah’ın hesabını unuttular, milletin iradesini yok saydılar. Umarım cevaplarını almışlardır."

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo