Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOLU KAMPI DEVAM EDİYOR!.

BOLU KAMPI DEVAM EDÄ°YOR!.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da Bolu kampı devam ediyor.

Kamptaki ilk hazırlık maçında Erokspor’u 2-1 maÄŸlup eden eflatun beyazlılar, dünde Boluspor U21 takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.

PerÅŸembe günü Çerkezköy ile kamp kapsamındaki son hazırlık maçını yapacak olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor, 17 Eylül Cumartesi günü de Kocaalispor’un sezon açılışına katılacak.

25 Eylül Pazar günü 2016-2017 sezonu ilk maçına çıkacak olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor, yeni sezona Bolu kampındaki idmanlar ve hazırlık maçları ile hazırlanıyor. 

Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında Bal Ligi 10 grubun İstanbul takımlarından Erokspor ile karşılaşan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Kdz. Ereğli Belediyespor, kamp kapsamındaki 2. hazırlık maçında da Boluspor U21 takımı ile karşı karşıya geldi.

Boluspor tesislerinde oynanan ve ilk yarısı golsüz biten karşılaÅŸmayı Kdz. EreÄŸli Belediyespor, 78.dakikada Kubilay Civelek ve 85. dakikada Eray Özer’in golleri ile 2-0 kazandı.

Antrenör İsmail Yalçın hafif sakatlıkları bulunan kaptan Oğuz, Furkan Narin ve Ozan Aydın dışındaki tüm oyuncularına şans verdi. Eflatun beyazlılar kamptaki son hazırlık maçını aynı otelde kamp yaptığı Tekirdağ temsilcisi Çerkezköy ile yapacak.

KOCAALÄ°SPOR’DAN ÖZEL DAVET

Kamp sonrası yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük bayram arası verecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, son hazırlık maçını 17 Eylül Cumartesi günü oynayacak.

 Geçen sezon aynı grupta yer aldığı Sakarya temsilcisi Kocaalispor’un sezon açılışına katılacak eflatun beyazlıların, Sakarya temsilcisinin sezon açılış töreni sonrası saat 16.00’da oynayacağı karşılaÅŸma, yeni sezonun son hazırlık maçı olacak.

KIZLAR GOL AVERAJI Ä°LE VEDA ETTÄ°

Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı grup müsabakalarını tamamladı.

Gruptaki Fomget ve BeÅŸiktaÅŸ maçlarını 3-2 ve 3-1’lik skorlarla kazanan 1207 Antalya maçını 3-0 kaybeden Genç Kızlar, grup maçları sonunda yarı final oynama ÅŸansını gol averajı ile kaybetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo