Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Boksör cinayeti zanlıları adliyeye çelik yelekle getirildi

Boksör cinayeti zanlıları adliyeye çelik yelekle getirildi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde amatör boksör olan arkadaÅŸlarını öldürdükleri iddiası ile gözaltına alınan iki kiÅŸi jandarma tarafından adliyeye çelik yelek giydirilerek getirildi. 
Olay, Kdz. EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Sofular köyünde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, Cüneyt Seyhan arkadaÅŸları B.D. ve S.A. ile yaÅŸadığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sopa darbeleri ile yere yığılan Seyhan, kendi otomobiline konularak ÇiÄŸdemli, Yunuslu ve Sofular Köyü yol ayrımına terk edildi. Sabah saatlerinde ÇiÄŸdemli köyü sakinleri Seyhan’ı aracının içerisinde kanlar içerisinde hareketsiz halde bulunca jandarma ve saÄŸlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Cüneyt Seyhan’ın öldüğünü belirledi. Cinayetle ilgili olarak Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Jandarma Komutanlığı ekipleri B.D. ile S.A. isimli iki kiÅŸiyi gözaltına aldı. 
Jandarma karakolunda iÅŸlemleri tamamlanan B.D. ile S.A. Kdz. EreÄŸli Adliyesi’ne geniÅŸ güvenlik önlemleri altında getirildi. Zanlılara çelik yelek giydirilirken çok sayıda jandarma ve polis ekibi de adliye önünde güvenlik önlemi aldı. Zanlılar savcılık sorgusu için Kdz. EreÄŸli Adliyesi’ne getirilerek beklemeye alındı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın12
şaşkın2
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo