11 o C Kdz. Ereğli

BİZ BİR AİLEYİZ !

Türk Metal Sendikasının kaynaşma gecesine Başkan Yılmaz`ın konuşması damga vurdu.

Gündem 2 yıl 8 ay 18 gün 19 saat 53 dakika önce 2322

Haberi Paylaşın

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube yönetimi tarafından düzenlenen kaynaşma gecesinde işçiler Şube Başkanı Yakup Yılmaz'a sevgi ve bağlılık gösterisinde bulundu.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube yönetimi üyelerine yönelik kaynaşma gecesi düzenledi.

28 Ocak Cuma gecesi sendikaya ait Büyük Anadolu Ereğli Otel'de düzenlenen yemekli geceye Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Erdemir Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayıkçı, Metal Kooperatifi Başkanı Erdal Özdemir, Sendika yöneticileri ve üye işçiler katıldı.

"KARDEŞLERİM BİZ BİR AİLEYİZ" VURGUSU!

Gecede coşkulu sloganlar eşliğinde katılımcılara hitap eden Başkan Yakup Yılmaz, sık sık "kardeşlerim" diye hitap ettiği üyelerine birlik beraberlik mesajları verdi.

Konuşmasında "Kardeşlerim, Bazıları için Türk Metal sadece bir sendikadır. Benim için öyle değil… Burası benim için sadece bir teşkilat da değil. Bence böyle görenler de yanılır. Burası, Size çok samimi olarak söylüyorum, bir ailedir. Bir aile ocağıdır. Ben böyle bakıyorum. Böyle baktığımda, Türk Metal’i daha iyi anlıyor ve anlatabiliyorum" ifadelerini kullanan Yılmaz'ı işçiler dakikalarca alkışladı

SLOGANLAR DURMAK BİTMEDİ, YILMAZ DUYGULANDI

Yılmaz'ın konuşmaları "Yakup Başkan nerede biz oradayız... İşte sendika işte başkan... Pevrul Başkan nerede biz oradayız..." sloganlarları ile sık sık kesilince, duygulanan Yılmaz, "Emin olun bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum, siz nereye ben oraya" dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK AİLESİYİZ"

Konuşmasını "Burada farklı işyerlerinden kardeşlerimiz var. Ama bizim sadece işyerlerimiz farklı… Ben yüreklerimizin bir olduğuna inanıyorum. Tıpkı bir ailenin büyümesi gibi, biz de aramıza katılan yeni kardeşlerimizle büyüyoruz, güçleniyoruz. Sayımız 200 bini aştı. Türkiye’nin en büyük ailesiyiz. En büyük örgütlü gücü, en güçlü sendikasıyız." sözleri ile sürdüren Yılmaz, " Türkiye’nin öncüsüyüz, işçi sınıfının buzkıran gemisiyiz. Bunu, Gemimizin kaptanına, Genel Başkanımıza, Pevrul Kavlak’a borçluyuz. Ona buradan selam yolluyoruz. Ona buradan sevgi yolluyoruz. İyi ki varsın başkan, Allah yolunu açık etsin diyoruz." ifadaelerini kullandı.

BİZ BİR AİLEYİZ !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 20 saat 53 dakika önce BEÜ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ KENDİNİ ASTI
6 gün 8 saat 26 dakika önce GÖZALTINA ALINDI !
6 gün 8 saat 40 dakika önce YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
6 gün 22 saat 2 dakika önce EREĞLİ'DE DE HİSSEDİLDİ !
2 gün 19 saat 28 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA ZİNCİRLEME KAZA !
3 gün 19 saat 50 dakika önce BAĞLIK MAHALLESİNDE YANGIN !
1 gün 17 saat 4 dakika önce İLÇE MERKEZİNDE KAZA !
2 gün 7 saat 58 dakika önce GAZETECİ MEHMET DURSUN HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 19 saat 14 dakika önce İLÇEDE KORKUTAN PATLAMA !