Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bisikletine Hayırseverlerin Desteğiyle Kavuştu!.

Bisikletine Hayırseverlerin Desteğiyle Kavuştu!.

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısında ÅŸehit olan istihkam er Kenan Döngel’in 4 yaşındaki kardeÅŸi Livanur, rüyasında aÄŸabeyinin alacağını söylediÄŸi bisiklete, hayırseverlerin desteÄŸiyle kavuÅŸtu.

Kayseri’de, 17 Aralık’ta çarşı iznine çıkan askerleri hedef alan saldırıda ÅŸehit olan Kenan Döngel’in (21) babası Özcan Döngel’in, 4 yaşındaki kızı Livanur’un, rüyasında ÅŸehit aÄŸabeyini gördüğünü ve "Liva, sana kırmızı bisiklet getireceÄŸim" dediÄŸini anlatmasının haber yapılmasının ardından hayırseverler harekete geçti. 

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde esnaflık yapan Bilgin Güven ve Ä°smet YazıcıoÄŸlu, aileyle iletiÅŸime geçerek bisikleti kendilerinin almak istediÄŸini söyledi.

Aldıkları bisikleti ailenin oturduÄŸu Köseler Mahallesi’ndeki evlerine giderek teslim eden Güven ve YazıcıoÄŸlu, Livanur’u öperek, "Biz de senin aÄŸabeyiniz. Bu bisiklet artık senin." dedi.

Hediyeye çok sevinen Livanur, evde bir süre babasının yardımıyla bisiklete binmeye çalıştı.

- "Ben alacaktım onlar benden daha hızlı davrandılar"

Baba Özcan Döngel, konuyu haberleÅŸtiren AA’ya ve Livanur’u mutlu etmek için çaba harcayan herkese teÅŸekkür etti. Döngel, "ArkadaÅŸlarımız çok saÄŸ olsunlar, Allah onlardan razı olsun. ÇocuÄŸumun isteÄŸini yerine getirdiler. Ben alacaktım onlar benden daha hızlı davrandılar. ÇocuÄŸu mutlu ettiler. AÄŸabeyini rüyasında görmüş, ’Sana kırmızı bisiklet getireceÄŸim’ dediÄŸini bize anlattı." diye konuÅŸtu.

- "Diğer ağabeyleri de bu sözünü yerine getirdiler"

Bilgin Güven de haberi duyduktan sonra duygulandığını dile getirerek, "Ãœzerimize düşeni yapalım dedik. Rüyasında gördüğü aÄŸabeyi ’Bisiklet getireceÄŸim’ demiÅŸ diÄŸer aÄŸabeyleri de bu sözünü yerine getirdiler." ifadelerini kullandı.

Küçük Livanur, Güven ve YazıcıoÄŸlu’na sarılıp öperek teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo