Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİRLİKTE, NİCE GÜZEL YILLARA

BİRLİKTE, NİCE GÜZEL YILLARA

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş; yayınlar ile kulaklarda, haberler ile zihinlerde olma amacıyla hareket ettiklerini bildirdi.


Karadeniz Ereğli'nin köklü basın kuruluşlardan 91.7 frekansında yayın yapan Ereğli FM, 24’nci kuruluş yılına girmenin heyecanını yaşıyor.
Bozkuş, konuya ilişkin açıklamasında, bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandırmak istediklerini söyledi. Tarafsız ve cesur yayıncı kimliğini amaç edindiklerini belirten Bozkuş, şunları kaydetti:

KULAKLARDA… ZİHİNLERDE…
1994 yılında Seç FM adıyla yayın hayatına başlayan, 1996 yılında bugünkü adını alan ve 1 Nisan 2011 yılında ise yenilenen yönetim ve yayıncı kadrosu ile devraldığımız radyomuz, yeni bir yayın yılını geride bıraktı. Biz, bundan 7 yıl önce, bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandırmayı, tarafsız ve cesur radyo kimliği ile daima kulaklar da olmayı hedefleyerek yola çıktık.
O günlerde ‘radyo bir müzik kutusudur’ düşüncesinin aksine, müzik yayınlarının yanı sıra haber bülten ve programları, gündeme ilişkin söyleşiler, eğitici ve bilgilendirici yayınlarla dinleyicileriyle samimi bir iletişim kurmayı, tarafsız ve cesur radyo kimliği ile daima kulaklarınızda olmayı hedeflemiştir.
Bugün geldiğimiz noktada radyomuzun karasal yayın ağı ve internet üzerinden yapılan yayınlarla çıkış trendini sürdürüyor olması ve bu süreçte siz değerli dinleyicilerinde destekleri ile radyo yayıncılığına yön vermenin yanında, öncü bir rol üstlenen radyo kimliğimiz ile öne çıkmamız, hedeflenen yolda emin adımlarla ilerlediğimizin işaretidir.

GÜNDEM TUTUYOR… GÜNDEM BELİRLİYOR…
ww.ereglifm.com.tr internet adresi üzerinden güncel gelişmelerin anbean aktarıldığı Haber Merkezi’mizde, başta Karadeniz Ereğli olmak üzere Zonguldak ile çevre il ve ilçelerde olan biten okuyucularımıza iletiliyor, dikkat çeken haberlerle de gündem belirleniyor. 
Ben, bu yolda beraber yola çıktığımız yol arkadaşlarımıza, bugünlere gelmemizde emeği geçen tüm personelimiz ve bu yolda bize güç veren tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo