Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR MAHALLE VE İKİ KÖYDEN ACI HABER

BİR MAHALLE VE İKİ KÖYDEN ACI HABER

Bir mahalle ve iki köyden acı haber. Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz.


Kırmacı Mahallesi sakinlerinden; Kazım Sevinç’in kardeÅŸi;  elmas Sevinç’in eÅŸi; Erdemir’den emekli Yüksel, GülÅŸen, Aliye ve Ä°smail Sevinç’in babaları; Kemal Cevdet ve Mustafa’nın kayınpederleri; Kırmacı Mahallesi Muhtarı Hazım Sevinç’in amcası Asım SEVÄ°NÇ vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma namazına Müteakip Kırmacı Mahallesi Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kırmacı Mahalle mezarlığında toprağa verilecektir.

-----------------------------------------       

Yazıören Köyü sakinlerinden; Merhum Recep Yıldızhan’ın kızı; Satılmış Yıldızhan’ın kız kardeÅŸi; Veysel GöktaÅŸ’ın Teyzesi Satı YILDIZHAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma namazına Müteakip Yazıören köyü mezarlığında toprağa verilecektir.

---

Gebeköyü eÅŸrafından; Ahmet Yener ve Åžerife Yener’in kızları; Tarık, Nazmiye, Namık, Levent ve Funda Yener’in KızkardeÅŸleri;Öğretmen Serdar Tenekeci’nin EÅŸi; Defne Ve OÄŸuzalp Tenekeci’nin Anneleri; EreÄŸli Belediyesi Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünden  Emekli Mehmet Yener’in yeÄŸeni; Halil, Yılmaz, Ä°brahim, Bülent, Serdar ve Hakan Yener’in Kuzenleri; Öğretmen  Hava Yıldız Yener TENEKECÄ° vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Gebe Köyü Aile mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo