Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR KİŞİ TORNAVİDAYLA YARALANDI!..

BİR KİŞİ TORNAVİDAYLA YARALANDI!..

Ereğli’de iki grup arasında çıkan kavgada bir kişinin tornavidayla yaralanmasına ilişkin 8 sanığın yargılanmasına başlandı.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Günhan Dilli, Faruk Öztürk ile Levent Çetin’in yanı sıra tutuksuz yargılanan Onur ve Gökhan Dilli, Ufuk Fidan, müşteki sanıklar Levent Türkyılmaz, taraf avukatları katıldı. Müşteki sanık Yasin Umut Şahin ise katılmadı.

Sanık Dilli, olaydan iki ay önce Şahin’le kız meselesi yüzünden tartıştıklarını öne sürerek, olay günü Çetin, Türkyılmaz ve Şahin’in yanına gittiğini söyledi.

Türkyılmaz’ın sinkaflı ifadeler kullandığını öne süren Dilli, gruptakilerin kendilerine tornavidayla saldırdığını, yere düşen tornavidayı alarak kendini korumak için rastgele salladığını, Şahin’in yaralandığını iddia etti.

"Pişmanım, bu olay nedeniyle askere gidemedim" diyen Dilli, "Vatani görevimi yapmak için askere gitmek istiyorum. Tahliyemi talep ediyorum" şeklinde konuştu. 

Mahkeme başkanı Kenan Seyran, da "Askerliğini yaparsın. Acele etme. Daha gençsin" diye cevap verdi.

Sanık Öztürk de olaya hiç katılmadığını iddia ederek, "Yaklaşık 8 aydır mağdurum. Ailemin geçim sıkıntısı var. Geçimlerini ben sağlıyordum" dedi. Mahkeme Başkanı Seyran, bunun üzerine "Dışarıda olsanız ailenize daha çok masraf yaparsınız" şeklinde tepki gösterdi.

Sanık Türkyılmaz da barışmak için karşı gruptakilerin yanına gittiklerini, bu arada saldırıya uğradıklarını ileri sürdü.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Ereğli ilçesinde geçen yıl 1 Ağustos’ta Dilli ile Şahin arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşmüştü. Dilli, Şahin’i tornavidayla yaralamıştı. 

Gözaltına alınan Dilli, Öztürk ile Çetin, nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo