Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“BİR İŞE KADIN ELİ DEĞERSE O İŞTE BAŞARI VARDIR“

“BÄ°R Ä°ÅžE KADIN ELÄ° DEÄžERSE O Ä°ÅžTE BAÅžARI VARDIR“

Bazı ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Zonguldak’a gelen Ak Parti Çevre, Åžehir ve Kültürden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı ÇiÄŸdem Karaaslan, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

BaÅŸkan Uysal, Karaaslan’ı, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Ãœyeleri ile birlikte karşılarken ziyarette, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Eski MKYK Ãœyesi Emine Çift, Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri ve partililerde hazır bulundu.

BAÅžARILI OLACAÄžINA DA YÃœREKTEN Ä°NANIYORUM

KonuÅŸmasına ziyaretten duyduÄŸu memnuniyetle baÅŸlayan,  çevre, ÅŸehir ve kültürün çok önemli kavramlar olduÄŸuna vurgu yapan BaÅŸkan Uysal, “Sayın Genel BaÅŸkanımıza yeni görevinde baÅŸarılar diliyor ve baÅŸarılı olacağına da yürekten inanıyorum.”dedi.

BÄ°R Ä°ÅžE KADIN ELÄ° DEÄžERSE O Ä°ÅžTE BAÅžARI VARDIR

BaÅŸkan Uysal, “Bir iÅŸe kadın eli deÄŸerse o iÅŸte baÅŸarı vardır. Kadın kollarımıza teÅŸekkür ediyorum.1 Kasım’da güçlü ve tek başına bir iktidara ulaÅŸacağımıza olan inancım bugün teÅŸkilatımızda gördüğüm tablo ve buradaki görüntü ile daha da arttı.”dedi.

BÄ°RLÄ°K VE BERABERLÄ°K VE SEVGÄ° Ä°LE Ä°LERLÄ°YORUZ

Ak Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ÇiÄŸdem Karaaslan’da EreÄŸli’de bulunmaktan son derece mutlu olduÄŸunu dile getirdiÄŸi konuÅŸmasında, “EreÄŸli’de çok güzel bir tablo ile karşılaÅŸtım. Birlik, beraberlik ve sevgi ile bu yolda ilerliyoruz.1 Kasım’da bizim adımıza çok güzel bir sonuç ortaya çıkacağına inanıyorum.”dedi.

BaÅŸkan Uysal ziyaretin anısına Karaaslan’a çeÅŸitli hediyeler takdim etti. 

“BÄ°R Ä°ÅžE KADIN ELÄ° DEÄžERSE O Ä°ÅžTE BAÅžARI VARDIR“

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo