Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR-İKİ DEMEYİN, TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN…

BİR-İKİ DEMEYİN, TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN…

Karadeniz Ereğli Belediyespor yararına başlatılan “eşya piyangosu” bilet satışlarının sürdüğü bildirildi.


Alınan bilgiye göre, teknik heyet ve sporcular, 27 Eylül Perşembe günü saat 13.00'de Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Antalyaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşması öncesi moral depoluyor.
Bir süre önce başlatılan eşya piyangosu bilet satışı ise vatandaşın yoğun katılımı ile devam ediyor. Son olarak, takımın çalıştırıcısı Zafer Şahin de aldığı 500 bilet ile ilçe halkına örnek oldu. Konuya ilişkin kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şöyle denildi:
“Antrenörümüz Zafer Şahin, Eşya Piyangosuna 500 bilet satın alarak katkı verdi. Hocamıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.
Eşya piyangomuza 400’er bilet alarak katkı veren Ramazan Güngör ve Fatih Çapar, 100’er bilet alarak katkı veren Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Onur Akçakese, Metin Bulman ve Hakan Acar 50’şer bilet alarak katkı veren Yüksel Başkan, Murat Alim, İsmet Narin ve Özkan Azman, 62 bilet alarak katkı veren Alper Hasçelik, 40’ar bilet satın alarak katkı veren Halil Çelepci ve Fatih Sarımsak ile 10 biletle katkı veren Osman Saygı’ya teşekkür ederiz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo