Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR GÜZEL HABER DAHA !.

BÄ°R GÃœZEL HABER DAHA !.

Koronaya yakalanan Op. Dr. Seçkin Yakup Duman’dan güzel haber geldi.


Korona virüse yakalanan EreÄŸli Devlet Hastanesinde  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Seçkin Yakup Duman’dan güzel haber geldi.

Halen Ankara Sanatoryum Hastanesi Göğüs Hastalıkları servisinde tedavisine devam edilen Dr. Duman, refakat eden  eÅŸi beste Duman aracılığıyla iyi olduÄŸu mesajlarını iletti.

Bayan Duman, bir süre önce yoÄŸun bakımdan çıkarak servise alınan Dr. Duman’ın, saÄŸlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiÄŸini belirterek, “bir süredir ağız ve burun yoluyla verilen oksijen takviyesi ağızdan alınarak sadece burundan devam ediyor. SaÄŸlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Doktorlarımızın kontrol ve verecekleri karar doÄŸrultusunda, önümüzdeki hafta içinde taburcu edilerek, tedavisine EreÄŸli Devlet Hastanesinde devam edilebilir” dedi.

GeçtiÄŸimiz ay Covid-19 testi pozitif çıkan Duman, kaldırıldığı EreÄŸli devlet Hastanesinden, bir süre sonra Ankara’daki Sanatoryum Hastanesine sevk edilmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün7
gülücük4
hayran3
şaşkın1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sena karaboÄŸa

28 Aralık 2020 - 16:34

GecmiÅŸ olsun hocam

Konca Danışmaz Aksu

25 Aralık 2020 - 10:01

Seçkin hocam çok geçmiş olsun. Iyi haberlerinizi almak beni çok mutlu etti. Umarım en kısa zamanda daha iyi olup bu günleri geride bırakırsınız. Saygılar.

Åžeref Can

24 Aralık 2020 - 12:13

Geçmiş olsun,Allah şifalar versin hocam.

Nilgün Durak

24 Aralık 2020 - 10:36

Çok güzel haber çok geçmiş olsun. Doktorlarımız rabbimizden sonra hayat verenlerimiz. Inşallah en kısa zamanda insanlık olarak feraha çıkarız sağlıkla hayırlısıyla.

Sebahattin ozarslan

24 Aralık 2020 - 08:39

Ereglimizin doktoru ve ailesine cok gecmis olsun aza elmatepeden Muhtarimiz Yukslel erkeze de gunaydin

Yorum Yazın

Canlı Radyo