13 o C Kdz. Ereğli

BİR GÜNDE ÜÇ CENAZE !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 4 ay 7 gün 20 saat 48 dakika önce 1332

Haberi Paylaşın

* Ereğli esnaflarından; Haydar,Ertan ve Birhan Akgün’ün babaları; Meral ve Nuray Akgün’ün kayınpederleri; Baturalp,Tolga,Tuğçe ,Zerrin ve Metin’in dedeleri Nazmiye Akgün’ün eşi; SSK Hastanesinden emekli Metin AKGÜN vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülüç site camiinden cenaze namazı kılındıktan sonra Gülüç mezarlığında toprağa verilecektir.

* Çiğdemli köyü sakinlerinden; Hanife Yaman’ın eşi; Şerife Hatice,Fatma ,TTK çalışanlarından İzzet Yaman ve servis şoförü Asım Yaman’ın babaları; Erdemir’de çalışan İsmail Kahraman’ın kayınpederi; eski Servis Şoförlerinden Rıfat YAMAN vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çiğdemli Köyü’nde toprağa verilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00’de eski terminal arkası dürümcü önünden araç kaldırılacaktır.

* Sarıkokmaz Mah. molla Ahmet Sokak Sakinlerinden ; Merhum Ali Hüseyin Demirtaş’ın eşi; merhum Mustafa Demirtaş, Aynur Akmuy ve Altun Bozkurt ‘un anneleri; Merhum Şaban Akmuy, Merhum Eyüp Bozkurt ve Emine Demirtaş’ın kayınvalideleri; Sibel ve Ferhat Candan’ın babaanneleri; halk otobüsü Şoförlerinden Koray Akmuy, Gülcan Akmuy, İlknur Karayaz, İsmail Karayaz,Yaşar Öztürk,Gülten Bostancıoğlu,Mustafa Bozkurt,Muzaffer Bozkurt Ve Muhammed Bozkurt’un Anneanneleri Şefika DEMİRTAŞ vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi bugün öğle Namazına Müteakip Bölücek Mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 20 saat 58 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 10 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 19 saat 11 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 16 saat 15 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 15 saat 49 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 10 saat 4 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 20 saat 32 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 14 saat 39 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
15 saat 38 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 18 saat 5 dakika önce KAZA ; 2 YARALI